Facebook Pixel Ο Τούντορ έφερε παράδειγμα την... Μπαρτσελόνα! (BINTEO)
| 2016-01-18 19:02:00

Ο Τούντορ έφερε παράδειγμα την... Μπαρτσελόνα! (BINTEO)

Ο Τούντορ έφερε παράδειγμα την... Μπαρτσελόνα! (BINTEO)

Ο Κροάτης τεχνικός στη σημερινή του ομιλία στην προπόνηση του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους Μπουσκέτς, Ινιέστα και Σουάρες...

Ο Ιγκόρ Τούντορ, όπως συνηθίζει, είχε και πάλι έντονα διαδραστικό ρόλο στη διάρκεια της προπόνησης, ζητώντας από τους παίκτες του συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι τους.

Ο Κροάτης τεχνικός στάθηκε πάρα πολύ στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών του όταν χάνουν την μπάλα, ζητώντας άμεσα κίνηση και πίεση.

Ο Τούντορ δε δίστασε να χρησιμοποιήσει το παράδειγμα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας προς την ομάδα του ότι η κατά πολλούς καλύτερη ομάδα στον πλανήτη δεν αφήνει λεπτό χωρίς να πιέσει τον αντίπαλο όταν χάνει την μπάλα, ζητώντας από τους παίκτες του να δουλέψουν προς αυτή την κατεύθυνση.

«Ακούστε με με προσοχή. Αυτό είναι το παιχνίδι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Να τρέχετε και μετά να ξεκουράζεστε. Αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το μυαλό σας. Με το που χάνετε την μπάλα θα πρέπει να επιτίθεστε αμέσως και όχι να κοιτάτε. Δεν είδατε την Μπαρτσελόνα χτες; Όλη την ώρα με το που χάσουν την μπάλα, οι Μπουσκέτς, Ινιέστα, Σουάρεζ, όλοι τους κινούνται άμεσα προς την μπάλα. Αν μπορούν να το κάνουν αυτοί, μπορούμε και εμείς. Σκεφτείτε το αυτό, αν και τώρα είμαστε στην προπόνηση. Αν το σκεφτείτε αυτό και προπονηθείτε με αυτό θα μπει στο κεφάλι σας και θα είστε έτοιμοι την Κυριακή όταν έρθει η ώρα για το παιχνίδι. Θέλω τώρα να το κάνετε, να το δω από εσάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τούντορ στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags