Εκεί που η υπόθεση της μεταγραφής του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ φαινόταν ότι θα έπεφτε στο κενό, έγινε η ανατροπή και ο 28χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου του Βορρά, υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΣ, για το ποσό της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή, το οποίο βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό.

Αυτό, όμως, που έμαθε ο Σκύλος ίσως να δικαιολογεί γιατί η μεταγραφή πήγαινε να ναυαγήσει αρχικά. Όπως έπιασαν τα αυτιά μας, ο ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει ως αντάλλαγμα στα Γιάννινα παίκτη του για να κάνει δικό του τον Βελλίδη. Έτσι, θα απαλλασόταν από ένα συμβόλαιο και θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαπραγμάτευση στην τιμή αγοράς.

Ποιον, όμως, παίκτη έδιναν οι "ασπρόμαυροι"; Τον Ρόμπιν Όλσεν! Ναι, καλά διαβάσατε... Τον Σουηδό τερματοφύλακα που ο ΠΑΟΚ απέκτησε φέτος και αποδείχτηκε σε μεγάλο μεταγραφικό φιάσκο, αφού ο Σκανδιναβός όχι μόνο δεν ενέπνευσε σιγουριά, αλλά στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Βέροια, ο Τούντορ ξεκίνησε ως βασικό τον τρίτο γκολκίπερ, Μελίσσα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήθελαν να ξεφορτωθούν, λοιπόν, τον γκαφατζή γκολκίπερ, κάτι που φυσικά δεν αποδέχτηκε ο ΠΑΣ και η μεταγραφή εν τέλει ολοκληρώθηκε με άλλη συμφωνία...