Facebook Pixel Τελειώνει Μανιάτη ο Σίλβα με χοντρό διπλό χουνέρι!
| 2016-01-23 11:15:00

Τελειώνει Μανιάτη ο Σίλβα με χοντρό διπλό χουνέρι!

Τελειώνει Μανιάτη ο Σίλβα με χοντρό διπλό χουνέρι!

Δεν καταλαβαίνει από... ονόματα ο κόουτς των Ερυθρολεύκων! Πώς θα δείξει στον αρχηγό ότι δεν τον υπολογίζει και πως πρέπει να βρει ομάδα; Δύο αποφάσεις που θα συζητηθούν!

Ο Γιάννης Μανιάτης έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα και σιγά σιγά υπολογίζεται σαν κανονικό μέλος της ομάδας, αφού πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο είναι φανερό πως δε βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του.

Ο Μάρκο Σίλβα καταλαβαίνει τι "σημαίνει" ο Μανιάτης για τον Ολυμπιακό, αλλά από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στου Ρέντη, έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ασχολείται με τα... ονόματα και το έχει αποδείξει ακόμα και με τον Καμπιάσο.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, παρότι τελευταία δίνει κάποια λεπτά συμμετοχής στον Έλληνα άσο, όλοι καταλαβαίνουν, ακόμα κι εντός της ομάδας, πως δεν τον υπολογίζει για την ενδεκάδα.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ακόμα και σήμερα, στο εύκολο θεωρητικά ματς με την Ξάνθη στο "Καραϊσκάκη" (19:30 - NS 2), όπου λείπουν οι Καμπιάσο, Μπουχαλάκης και Μιλιβόγιεβιτς, ο Μανιάτης δε θα είναι στο αρχικό σχήμα! Ο διεθνής χαφ θα μείνει στον πάγκο και θα παρακολουθήσει τον... νεαρό Ζντιέλαρ με τη φανέλα του βασικού, δίπλα στον Κασάμι.

Σίγουρα θα πρόκειται για ένα ακόμα ηχηρό "μήνυμα" στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος προσφάτως δήλωσε πως δε θέλει να φύγει από το Λιμάνι και ότι θα αποχωρήσει, μόνο αν του το ζητήσουν.

Βέβαια, δεν ξέρουμε πως θα λάβει την απόφαση του Σίλβα να προτιμήσει τον νεαρό Ζντιέλαρ αντί γι΄ αυτόν, όπως και τη σκέψη του Πορτογάλου να τον αφήσει εκτός Ευρώπης!

Γιατί, όπως αναφέρουν τελευταία σενάρια που κυκλοφορούν στου Ρέντη, o Μανιάτης και ο Ερνάνι, θα είναι σίγουρα εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενόψει των αγώνων με την Άντερλεχτ.  

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags