Facebook Pixel Τον νίκησε και για τον πάρει μαζί της...
| 2016-01-23 17:58:00

Τον νίκησε και για τον πάρει μαζί της...

Τον νίκησε και για τον πάρει μαζί της...

H ουραγός Καλλονή νίκησε 2-0 τον προτελευταίο Πανθρακικό με γκολ των Φαβάλι και Αναστασιάδη, αν και δύσκολα θα αποφύγουν αμφότεροι το "μοιραίο"... Στους 10β. η ομάδα της Μυτιλήνης, στους 13 ο Πανθρακικός
 

Τα πράγματα ήταν ούτως ή άλλως οριακά και για τις δυο ομάδες πριν από τη σέντρα, απλά η ήττα του Πανθρακικού, παρότι απέχει μόλις 5 βαθμούς από τον Ατρόμητο, κάνει το έργο των Κομοτηναίων για παραμονή πιο δύσκολο... Σε ένα κακό ματς, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των γηπεδούχων με το γκολ του Λούκας Φαβάλι στο 53`, με τον Αναστασιάδη στο 85` να γράφει το τελικό σκορ. Η Καλλονή έφτασε τους 10 βαθμούς με τη νίκη αυτή, αλλά κακά τα ψέματα, έχει ένα βουνό να ανέβει, αν θέλει να σωθεί...

Λίγα πράγματα...

Τίποτα ιδιαίτερο δεν είδαμε από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, που έμειναν στο 0-0. Από δύο ευκαιρίες για τον Πανθρακικό, μία στην εστία για τους γηπεδούχους, όμως σύμφωνα με την εικόνα του ματς η απουσία σκορ ήταν λογική. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 21` με σουτ του Μπουγαΐδη, ενώ η Καλλονή στο 41` άγγιξε το 1-0, όταν ο Κάρλσον νίκησε στον αέρα τον Αθανασιάδη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Μέσα σ` όλα, ο Πανθρακικός έχασε και τον Μπουγαΐδη που τραυματίστηκε κι έγινε αλλαγή από τον Πεταυράκη στο ημίχρονο.

Ο γνωστός Φαβάλι

Στην πρώτη καλή φάση του β` μέρους, η Καλλονή ευτύχησε να ανοίξει το σκορ! Ο Τσαμπούρης σέντραρε και ο Φαβάλι με ωραία κεφαλιά-ψαράκι νίκησε τον Αθανασιάδη για το 1-0! Από `κει και πέρα, οι μεν γηπεδούχοι προσπάθησαν κυρίως να διαφυλάξουν το σκορ, οι δε φιλοξενούμενοι, ήθελαν όμως δεν... Κάπως έτσι κύλησε το ματς και στο 85` από γύρισμα του Σπουρόπουλου από δεξιά, ο Αναστασιάδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανθρακικού για το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Φαβάλι (76' Σπυρόπουλος), Μανούσος (87΄Ούκα), Γεωργίου, Κάρλσον (70' Μάρκοβιτς).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ντιγκινί, Λαδάκης (78' Ηλιάδης), Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (57' Βάλτερ), Μπουγαΐδης (λ.τ. 46' Πεταυράκης), Ποτουρίδης, Ίγκορ.

Γκολ: 53' Φαβάλι, 85' Αναστασιάδης / -

Κάρτες: - / 55' Πεταυράκης, 75' Ποτουρίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags