Facebook Pixel Ποιος άλλος; Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-01-23 20:35:00

Ποιος άλλος; Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιος άλλος; Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα ήταν κάκιστη στο "Λα Ροσαλέδα", όμως στην χειρότερη φετινή της εμφάνιση απέδρασε με τυχερή νίκη από την έδρα της Μάλαγα (1-2) χάρη στον Αργεντινό άσο!

Η Μάλαγα τα έκανε όλα τέλεια στο «Ροσαλέδα», σε πολλά σημεία του παιχνιδιού σφυροκόπησε την κάκιστη Μπαρτσελόνα, όμως οι Καταλανοί βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν με μία νίκη κόντρα στην ροή του ματς (1-2) και να διατηρηθούν μόνοι στην κορυφή.

Ο Μπράβο (14’) με την βοήθεια του δοκαριού απέτρεψε το 1-1 σε σουτ του Τσόρι, ο Μασκεράνο (26’) με ηρωικό τάκλιν έσωσε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Σάρλες, όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή. Νέο λάθος της Μπαρτσελόνα ψηλά έβγαλε τον Χουάνπι σε θέση βολής, με τον πιτσιρικά να ισοφαρίζει (36’, 1-1).

Το μοναδικό που είχε να επιδείξει η κάκιστη Μπαρτσελόνα ήταν μία καθαρή ευκαιρία λίγο πριν το ημίχρονο, με τους Μουνίρ και Μέσι να χάνουν το… άχαστο!

Η είσοδος των Ματιέ, Σέρχι Ρομπέρτο και Ράκιτιτς βελτίωσε την εικόνα για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε που βρήκε πάλι τον τρόπο να σκοράρει νωρίς (52’) με τον Μέσι να οριζοντιώνεται τέλεια σε σέντρα του Αντριάνο και να κάνει το 1-2 με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Ούτε όμως κι εκεί η Μάλαγα είχε παραδώσει το πνεύμα της. Χρειάστηκαν δύο ακόμα επεμβάσεις του Κλαούντιο Μπράβο σε ευκαιρίες των Σάρλες (54’) και Καμάτσο (74’) για να επισφραγιστεί το τρίποντο για την χειρότερη φετινή Μπαρτσελόνα, που «έκλεψε» το διπλό (1-2) και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags