Facebook Pixel Η ατάκα Λουτσέσκου για την διαιτησία!
| 2016-01-23 23:26:00

Η ατάκα Λουτσέσκου για την διαιτησία!

Η ατάκα Λουτσέσκου για την διαιτησία!

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής της Ξάνθης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, αλλά και τι δεν άρεσε στον Μάρκο Σίλβα, παρά τη νίκη των Πειραιωτών.
 

Ο προπονητής της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε ότι η πιο σημαντική στιγμή του αγώνα ήταν το δοκάρι της ομάδας του ενώ επίσης, είπε πως αν η Ξάνθη είχε προηγηθεί στο ημίχρονο το ματς θα ήταν διαφορετικό.

«Η σημαντικότερη στιγμή από ψυχολογικής πλευράς ήταν το δοκάρι που είχαμε. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έκανε ευκαιρίες και από ένα δικό μας λάθος σκόραρε», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου για να συνεχίσει:

«Είμαι απογοητευμένος γιατι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε αλλά κοπήκαμε με δύο οφσάιντ. Αν είχαμε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Αποθέωσε Ξάνθη ο Σίλβα

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα, χαρακτήρισε ως ένα καλό τεστ απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο το ματς, ενώ τόνισε πως δεν του άρεσε η εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν σε επαγρύπνηση καθώς ξέραμε πως ήταν δύσκολος αντίπαλος. Πιστεύω πως η Ξάνθη δεν αξίζει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε, δεν μπήκαμε όπως θέλαμε. Στο δεύτερο ήμασταν πιο επιθετικοί, κάναμε περισσότερες φάσεις, θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε πιο εύκολη νίκη. Ήταν όμως ένα καλό τεστ για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags