Facebook Pixel Στην «φάκα» της αστυνομίας ο «φίλαθλος» που πέταξε καφέ στον αγώνα Καλλονή-Πανθρακικός
| 2016-01-25 18:51:00

Στην «φάκα» της αστυνομίας ο «φίλαθλος» που πέταξε καφέ στον αγώνα Καλλονή-Πανθρακικός

Στην «φάκα» της αστυνομίας ο «φίλαθλος» που πέταξε καφέ στον αγώνα Καλλονή-Πανθρακικός

"Φίλαθλος" της Καλλονής εκσφενδόνισε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πάγκο του Πανθρακικού κατά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη 19η αγωνιστική της SuperLeague, το Σάββατο το απόγευμα.

Το περιστατικό κατεγράφη στο φύλλο αγώνα, με τη διοίκηση της Καλλονής να ζητά από τις αρμόδιες Αρχές τον εντοπισμό του δράστη, αλλά και να προαναγγέλλει ότι θα στραφεί νομικά κατά του εν λόγω "φιλάθλου" διεκδικώντας αποζημίωση (πρόστιμο ή κάθε άλλη ποινή) σε περίπτωση που που τις επιβληθεί τιμωρία.

Ετσι κι έγινε οι αστυνομικές αρχές με την βοήθεια του βίντεο από τις κάμερες εντόπισαν τον φίλαθλο ο οποίος πλέον εκτός από τις επιπτώσεις που θα έχει με την Καλλονή έμπλεξε.. και με την αστυνομία καθώς σχηματίστηκε δικογραφία ει βάρος του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ατόμου, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το προαναφερόμενο άτομο, προχθές (23-01-2016) το απόγευμα, βρισκόμενο στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου, έρριψε μία πλαστική συσκευασία με καφέ, προς τον «πάγκο» συμμετέχουσας στον αγώνα ομάδας.

Διενεργείται προανάκριση."

Πηγή: lesvospost.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags