Facebook Pixel Σχηματίστηκε δικογραφία κατά… οπαδού στο Καλλονή-Πανθρακικός!
| 2016-01-26 17:13:00

Σχηματίστηκε δικογραφία κατά… οπαδού στο Καλλονή-Πανθρακικός!

Σχηματίστηκε δικογραφία κατά… οπαδού στο Καλλονή-Πανθρακικός!

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος οπαδού της Καλλονής που πέταξε πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πάγκο του Πανθρακικού, κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο οπαδός εντοπίστηκε από τις κάμερες του γηπέδου. Την Κυριακή η Καλλονή με επίσημη ανακοίνωση είχε καταγγείλει τον οπαδό της και είχε ζητήσει τον εντοπισμό του από την αστυνομία. Παράλληλα η ομάδα είχε ανακοινώσει πως θα ζητήσει αποζημίωση για οποιαδήποτε βλάβη υποστεί (χρηματικό πρόστιμο ή άλλη ποινή).

Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε πάντως ότι το θέμα πλέον έχει πάει στην Αστυνομία και την Εισαγγελία. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει πως «από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ατόμου, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το προαναφερόμενο άτομο, προχθές (23-01-2016) το απόγευμα, ευρισκόμενο στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου, έρριψε μία πλαστική συσκευασία με καφέ, προς τον πάγκο συμμετέχουσας στον αγώνα ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags