Facebook Pixel Τι λες τώρα! Πόσα λεφτά βγάζει ο Μέσι το …δευτερόλεπτο;
| 2016-01-27 15:08:00

Τι λες τώρα! Πόσα λεφτά βγάζει ο Μέσι το …δευτερόλεπτο;

 Τι λες τώρα! Πόσα λεφτά βγάζει ο Μέσι το …δευτερόλεπτο;

Θα σας “πέσουν τα μαλλιά” με τα χρήματα που κερδίζει ο Αργεντινός για κάθε του... ανάσα!

Είναι γεγονός ότι οι αμοιβές των ποδοσφαιριστών υψηλού είναι -επιοικώς- “τσιμπημένες” σε σχέση με αυτές των “κοινών θνητών”. Ωστόσο, εάν θελήσουμε να εξετάσουμε αναλυτικά τους μισθούς ορισμένων παικτών που ανήκουν στην ελίτ θα μείνουμε με το στόμα ανοιχτό!

Ας πάρουμε για παράδειγμα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, Λιονέλ Μέσι. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αμείβεται ήδη με 22,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και με αφετηρία την επόμενη σεζόν το ποσό θα αυξηθεί σε 39,4 εκατομμύρια ευρώ εξαιτίας της αναπροσαρμογής του συμβολαίου του!

Και εάν αυτός ο αριθμός δεν σας ακούγεται αρκετά εντυπωσιακός, ας αναλύσουμε την αμοιβή του Μέσι περαιτέρω. Κάνοντας τους υπολογισμούς βρίσκουμε πως το μεροκάματο που αντιστοιχεί στον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας είναι ...62.465 ευρώ! Διαιρώντας δια 24 διαπιστώνουμε πως ο αστέρας της Μπάρτσα κερδίζει 2.602 ευρώ ανά ώρα!

Αντέχετε περισσότερους αριθμούς; Ο Μέσι εισπράττει 48,43 ευρώ κάθε λεπτό της ζωής του και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ο πλέον εξωφρενικός αριθμός. 0,72 ευρώ μπαίνουν στο λογαριασμό του 28χρονου ποδοσφαιριστή κάθε δευτερόλεπτο!

Εάν είστε “φαν” τέτοιων τρελών υπολογιστών, σας προκαλούμε να πάτε ένα βήμα παρακάτω μετρώντας πόσους ...αιώνες χρειάζεστε για να βγάλετε όσα εισπράττει ο Αργεντινός σε ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags