Facebook Pixel Αυτούς αποθέωσε ο Σίλβα στη συνέντευξη τύπου!
| 2016-01-28 00:21:00

Αυτούς αποθέωσε ο Σίλβα στη συνέντευξη τύπου!

Αυτούς αποθέωσε ο Σίλβα στη συνέντευξη τύπου!

Τι άλλαξε στην ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα ματς;

Ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Μάρκο Σίλβα μετά τον νικηφόρο 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο “Καραϊσκάκης”. Στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι “ερυθρόλευκοι”, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τους Καπίνο και Ντουρμάζ.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 5-0:
 
Για το αν μπορεί να έχει κάποιο παράπονο μετά από ένα τόσο καλό ματς για την ομάδα του: «Καλησπέρα σας. Μετά το σημερινό παιχνίδι το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συγχαρούμε τους παίκτες μας για την συμπεριφορά τους, την στάση τους στον αγώνα και την εμφάνισή τους. Το ίδιο και για τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό μας σήμερα. Αλλάξαμε κάποια πράγματα σε σχέση με πριν. Σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, που δεν είχαμε πάει καλά. Σήμερα μπήκαμε πολύ καλά. Με ένταση και πάθος. Σε κάποιες φάσεις που ο αντίπαλος αντέδρασε ο Καπίνο ήταν παρών και αυτό είναι πολύ σημαντικό επίσης».
 
Για το ποιον θεωρεί εκείνος κορυφαίο του αγώνα την στιγμή που οι δημοσιογράφοι ανέδειξαν τον Ντουρμάζ: «Ήταν η πρώτη φορά που μίλησα γι' αυτό το θέμα (σ.σ. για Ζντιέλαρ). Εσείς ψηφίζετε και ξέρετε. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Η δουλειά που κάναμε. MVP είναι όλη η ομάδα σήμερα. Φυσικά ο Ντουρμάζ, ο Τζίμι, είναι ένας από τους παίκτες που στάθηκαν σήμερα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είχαμε τόσους παίκτες σε πολύ υψηλό επίπεδο».
 
Για τη λίστα του Europa League και το εάν θα μπει ο Ντουρμάζ, όπως και το τι είδε από την Άντερλεχτ στο ματς που παρακολούθησε από κοντά: «Καταλαβαίνω την ερώτηση. Να περιμένετε όμως έως την Δευτέρα για να δείτε τις αλλαγές. Μέχρι τότε θα σας έχει λυθεί η απορία. Το ταξίδι στο Βέλγιο ήταν μία ευκαιρία για μένα. Να πάω να δω την Άντερλεχτ. Δεν είναι όμως η στιγμή να αναλύσουμε την Άντερλεχτ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τον αγώνα με Αστέρα και αυτόν με ΠΑΣ. Θα μπορούσε να πάει ένας συνεργάτης μου αλλά επειδή παίζαμε Σάββατο μπόρεσα να πάω εγώ».
 
Για το κέντρο της άμυνας, τον Μποτία και τις δοκιμές που έχει κάνει σε αυτή τη θέση: «Πιστεύω σε αυτήν την θέση. Από την άμυνα ξεκινάει όλο το παιχνίδι μας. Η αμυντική λειτουργία ήταν αυτήν από την οποία ξεκίνησε όλη αυτή η καλή απόδοση. Οι αποφάσεις αυτές για αλλαγή προσώπων ήταν λόγω τραυματισμών ή φυσικής κατάστασης και θέμα ετοιμότητας. Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες και ανάλογα με το ποιος είναι πιο καλά παίρνει την θέση για βασικός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags