Αρχικά είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε και βλέπαμε πως  η ομάδα θα ήταν κουρασμένη. Σκέφτηκα πάρα πολύ να αλλάξω κάποιον από τους σημαντικούς μας παίκτες. Αλλά τελικά αποφάσισα να διαλέξω την ομάδα που κερδίζει μέχρι στιγμής και είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες.

Πιστεύω πως η Βέροια ξεκίνησε καλά και ήρθε να μας πιέσει και να μας κάνει να τρέξουμε. Ίσως αυτό μας έκανε να αμφιβάλλουμε για το παιχνίδι μας στην αρχή. Υπήρχαν στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα που μία ομάδα μπορεί να αντιδράει ή να πέσει ψυχολογικά. Αυτό έγινε περίπου δύο φορές σήμερα. Εκεί άλλαξε η δυναμική του αγώνα έως ότου ήρθε και το γκολ.

Μετά το γκολ, ήμουν ήρεμος γιατί έβλεπα πως ήμασταν στην κατάσταση που ήθελα στο ξεκίνημα του αγώνα, δηλαδή να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Μετά συνέβησαν κάποια πράγματα. Είναι η τύχη που βοηθάει μερικές φορές, όπως στο γκολ του Αραβίδη.

Γενικά ως άνθρωπος είμαι πολύ θετικός. Αν κάποιος μου έλεγε στην 1η Ιανουαρίου, ότι τα επόμενα οκτώ παιχνίδια θα τα κέρδιζα, ίσως να πίστευα ότι ήταν μεθυσμένος.

Οπότε συνοπτικά είμαι πολύ ικανοποιημένος για τις επιτυχίες που οφείλονται στους παίκτες μας. Ελπίζω αύριο να έρθουν κάποιοι παίκτες που θα βοηθήσουν στη φυσική κατάσταση. Εγώ είμαι από τους ανθρώπους που πάντα ζητάω περισσότερα. Θέλω να κερδίσουμε και ένατο παιχνίδι και δέκατο πλέον».

Για το ότι θα υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο ρόστερ: «Μπορούμε να περιμένουμε λίγο. Ισως στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί οι 29 παίκτες που είναι στο ρόστερ να γίνουν 24. Νομίζω πως λόγω εμπειρίας, πρέπει να αναγνωρίσω σε όλους τους τεχνικούς διευθυντές σε όλες τις ομάδες, το πιο δύσκολο είναι να μετακινούν παίκτες από τη μία ομάδα στην άλλη, με σκοπό να μη χάσει και η ομάδα λεφτά».

Για το αν σκέφτεται την παραμονή του: «Αυτό νομίζω πως είναι μία απόφαση που θα ληφθεί από δύο πλευρές. Μπορεί αύριο να με θέλουν και στο μέλλον όχι. Είναι πολύ νωρίς. Αύριο είναι μία ημέρα κλειδί. Θέλω να τονίσω πως είναι ημέρα σημαντική για τους παίκτες που προσπαθούν να υπογράψουν και να έρθουν, αλλά και για αυτούς που θα φύγουν για να μην έχουμε μεγάλο αριθμό στο ρόστερ. Ίσως σκέφτεστε πως αύριο θα είναι σημαντική ημέρα για την παραμονή μου. Σίγουρα θα παίξει ρόλο το τι θα γίνει για το αν θα μείνω».

Για το αν υπάρχει περιθώριο για έκπληξη στις μεταγραφές: «Ναι… Ελπίζω αύριο».

Για το αν έχουν ικανοποιηθεί τα θέλω του από τις μεταγραφές: «Νομίζω πως ο πρόεδρος μου ξεκαθάρισε πως δεν θα ερχόταν κανείς που εγώ δεν θα ήθελα. Παρόλο που ξέρετε πολλά έχουν συμβεί ακόμα περισσότερα που δεν γνωρίζετε. Θέλω να πω πως αυτοί οι παίκτες ήταν πάντα στη λίστα. Δεν είναι δίκαιο να λέμε ποιος ήταν ο νούμερο ένα ή ο δύο στη λίστα, αλλά αυτοί οι δύο ήταν στη λίστα μου σίγουρα. Θέλω να πω πως είμαι χαρούμενος. ΑΝ όλα πάνε καλά με αυτές τις δύο μεταγραφές, ήταν αποτέλεσμα των επαφών των Μιλοβάνοβιτς και Μπαρτόλο».