Facebook Pixel Τρελή καραμπόλα και μεταγραφή Μανιάτη!
| 2016-01-31 23:00:00

Τρελή καραμπόλα και μεταγραφή Μανιάτη!

Τρελή καραμπόλα και μεταγραφή Μανιάτη!

Φούντωσαν οι φήμες για φυγή του αρχηγού του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Ποιος πρώην συμπαίκτης του τον "διώχνει" από το Καραϊσκάκη;

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η υπόθεση του Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, καθώς λίγες ώρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, υπάρχει έντονη φημολογία -κυρίως στο εξωτερικό- πως πρόεδρος ξένης ομάδας έρχεται στην Ελλάδα για να τον πείσει να φύγει από το Λιμάνι.

Πρόκειται για το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης, η οποία φαίνεται πως "καίγεται" για τον αρχηγό των Πειραιωτών και γι΄ αυτό έρχεται στη χώρα μας, όπως μεταδίδουν τα βελγικά Μέσα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Μπρούνο Βενάνζι, για να τρέξει την υπόθεση.

Θυμίζουμε πως η Σταντάρ έχει άριστες σχέσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς πριν από λίγες ημέρες έδωσε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ματιέ Ντοσεβί, ενώ τον Μανιάτη τον θέλουν ως αντικαταστάτη του... Γιαταμπαρέ!

Ο τελευταίος αγωνιζόταν μέχρι την Πέμπτη ως δανεικός στη Σταντάρ από τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως αποφάσισε να τον πουλήσει στη Βέρντερ Βρέμης.

Οι Βέλγοι, πάντως, μιλούν (πλέον) μόνο για δανεισμό του Μανιάτη, αν και η Σταντάρ αρχικά έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για κανονική μεταγραφή, κάτι το οποίο αρνήθηκαν από τον Πειραιά, αφού δε θέλουν να τον πουλήσουν.

Το θέμα φαίνεται πως είναι υπαρκτό, καθώς όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Βέλγιο, ο 29χρονος χαφ (ο οποίος... ξεχάστηκε στον πάγκο στα Γιάννινα), έδωσε εντολή στον μάνατζέρ του, την Παρασκευή, να του βρει ομάδα, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Έτσι, λοιπόν, αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις με τον Μανιάτη, αν και από το Λιμάνι επιμένουν πως δεν πρόκειται να μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία για τον δανεισμό του, καθώς ο παίκτης θα επιστρέψει το καλοκαίρι υγιής και θα δοκιμαστεί ξανά από τον Μάρκο Σίλβα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags