Ο ΑΣ επί διοίκησης Οικονόμου είχε προχωρήσει στην συγκεκριμένη ρύθμιση, καταβάλλοντας μηνιαίως ένα ποσό κοντά στις 8.000 ευρώ, από τα οποία τα 2.800 αφορούν τον Ερασιτέχνη. Μία ρύθμιση που ωστόσο χάθηκε από τα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου. Αυτό γίνεται άλλωστε βάσει νόμου όταν χαθεί η ημερομηνία καταβολής μίας δόσης για τρίτη φορά, αφού προηγήθηκαν άλλες δύο επί διοικήσεως Οικονόμου.

Η τωρνή διοίκηση δεν κατάφερε να βρει το απαιτούμενο ποσό για να πληρώσει την δόση εκείνου του μήνα και έτσι αυτόματα βγήκε εκτός 100 δόσεων. Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει μόνο για τον ΑΣ.

Πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, όπως και ιδιώτες, που υπάχθηκαν στην συγκεκριμένη ρύθμιση, δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και έτσι βγήκαν εκτός. Ενα ποσοστό που αγγίζει το 30% και εκεί ποντάρει ο ΑΣ. Σε μία απόφαση δηλαδή της κυβέρνησης να επαναφέρει στην ρύθμιση όσους την έχασαν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος που χρεώνεται στην διοίκηση Ψηφίδη, η οποία δεν έδωσε την απαιτούμενη προσοχή στο συγκεκριμένο ζήτημα και πλέον υπάρχει ορατός ο κίνδυνος της ανακεφαλοποίησης του χρέους, δηλαδή αποπληρωμής του σε 12 μήνες. Εκτός αν η κυβέρνηση πάρει την απόφαση που περιμενουν όλοι.

Για όσους έχουν μνήμη, το AllAboutARIS είχε επισημάνει και ιντερνετικά, αλλά και ραδιοφωνικά τον κίνδυνο, αλλά δεν εισακούστηκε καθώς υπό την πίεση των γεγονότων στο βόλει, ο κ. Ψηφίδης προτίμησε τα χρήματα που έλαβε εκείνη την περίοδο από ποδόσφαιρο και ΚΑΕ να τα διαθέσει στο βόλει. Να σημειωθεί ότι πλέον τα χρήματα υπάρχουν (επιταγή Καρυπίδη), αλλά πλέον θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου ρύθμιση για να πληρωθούν λόγω του υπάρχοντος νομικού πλαισίου.

Πηγή: AllAboutAris.com