Σύμφωνα με πληροφορίες o Μαρσελίνιο Λέιτε αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, καθώς επιτεύχθηκε η συμφωνία για το συναινετικό διαζύγιο.
Η σχέση των Περιστεριωτών με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό πέρασε από σαράντα κύματα το τελευταίο διάστημα, όποτε και οι δύο πλευρές έψαχναν τη χρυσή τομή για να λύσουν τη συνεργασία, από την στιγμή που είχε τεθεί οριστικά εκτός πλάνων και έμενε μονίμως εκτός των αποστολών.
Ορισμένοι πίστεψαν ότι επειδή δεν αποχώρησε μέσα στην μεταγραφική περιόδο του Ιανουαρίου θα παρέμενε ως το καλοκαίρι όποτε και δεσμευόταν με συμβόλαιο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρσελίνιο θα επιστρέψει στην Βραζιλία, όπου φέρεται να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: atromitistas.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο