Facebook Pixel Nέα χειρονομία Μάνταλου μετά το γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-04 23:15:00

Nέα χειρονομία Μάνταλου μετά το γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Nέα χειρονομία Μάνταλου μετά το γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τα "γαλλικά" στο γκολ απέναντι τη Βέροια ("πουτ... γιε"), ο αρχηγός της Ένωσης αντέδρασε και μετά το τέρμα στο Καυτανζόγλειο. Τι έκανε και σε ποιον απευθυνόταν;

Πριν λίγες μέρες ο SportDog σάς είχε παρουσιάσει το περίεργο ξέσπασμα του Μάνταλου, μετά το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Βέροιας.

Τότε ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε πάρει το ριμπάουντ, μετά από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουονανότε, έγραψε το τελικό 3-0 και στη συνέχεια σπίκαρε μερικά ...γαλλικά προς άγνωστη κατεύθυνση, με τους οπαδούς να διχάζονται. Άλλοι υποστήριξαν ότι τα είπε στον Πογιέτ και άλλοι προς τους Ισπανούς της Βέροιας.

Ο Μάνταλος σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, στον επαναληπτικό των "8" του Κυπέλλου, κόντρα στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Με το που έβαλε το γκολ έδειχνε προς τον πάγκο και γελούσε από χαρά.

Η κάμερα έπιασε στιγμιαία τον Πογιέτ να λέει κάτι στους συνεργάτες του με ένταση και μετά να δείχνει τον μεσοεπιθετικό της Ένωσης, όταν ρωτούσε τους συμπαίκτες του, με χαρακτηριστική χειρονομία, "τι λέει;", ενδεχομένως για τον προπονητή του. 

Ο Μάνταλος έδειξε ότι καταχάρηκε το τέρμα που πέτυχε, το οποίο προήλθε από μαγική συνεργασία. Ο Μπουονανότε μοίρασε στον Τζιμπούρ και εκείνος έβγαλε πάσα πάρε-βάλε στον ηγέτη της Ένωσης που δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία. Ο Αργεντινός μάλιστα έπεσε πάνω του στα πανηγύρια, κάτι που δεν έκανε, όταν έχασε το πέναλτι κόντρα στη Βέροια...

Δείτε το βίντεο... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags