Facebook Pixel “Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μέσι”!
| 2016-02-10 14:36:00

“Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μέσι”!

“Ο Ρονάλντο είναι καλύτερος του Μέσι”!

Ποιός θρύλος του ποδοσφαίρου έκανε την παραπάνω δήλωση;

“Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει” λέει ο λαός, συνεπώς δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θεωρεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου, τοποθετώντας τον πάνω από τον Λιονέλ Μέσι.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην Record και ήταν κατηγορηματικός στο ερώτημα αν ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο καθώς τόνισε: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος. Για τον Ρονάλντο μπορεί κάποιος να πει πολλά πράγματα, αλλά όποιος τον γνωρίζει ξέρει ότι έχει καλή καρδιά και είναι ένας καλός άνθρωπος. Ο Μέσι είναι ο αντίπαλός του και αυτή η αντιπαλότητα είναι καλή για το ποδόσφαιρο, είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος».

Επίσης, ο “Ζιζού” ρωτήθηκε για το αν είχε σκεφτεί την προοπτική να ακολουθήσει την προπονητική πριν το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας και ήταν και πάλι ξεκάθαρος στην απάντησή του: «Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Συνήθως όταν σταματάς το ποδόσφαιρο θέλεις να περάσεις λίγο χρόνο με την οικογένειά σου. Εμένα μου άρεσε πολύ να είμαι στο γήπεδο, ήταν η ευχαρίστησή μου. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλοδεν ήξερα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags