Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας για τον κόσμο μας και περιμένουν όλοι το ματς αυτό με ανυπομονησία. Για μας είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αφού ξέρουμε και τι σχέση υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων.

Νομίζω ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι αυτή που φαίνεται στη βαθμολογία. Στον β' γύρο έχουμε πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή πορεία. Αν είχαμε παρόμοια πορεία και στον α' γύρο θα ήμασταν ακόμα πιο κοντά και η διαφορά θα ήταν μικρότερη. Γι' αυτό ο στόχος μας είναι να νικήσουμε και να γίνουμε η πρώτη ομάδα που νικάει φέτος τον Ολυμπιακό.

Εμείς έχουμε κίνητρο κάθε φορά που φοράμε τη φανέλα της ομάδας και μπαίνουμε στο γήπεδο. Αυτό είναι να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Φυσικά στο ντέρμπι έχουμε έξτρα κίνητρο για να πάρουμε τη νίκη. Όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τον κόσμο της ΑΕΚ.

Σίγουρα αν καταφέρουμε και νικήσουμε ο κόσμος θα ενθουσιαστεί. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε αυτός ο ενθουσιασμός να παραμείνει και να κρατήσει τον κόσμο κοντά μας. Για να μας βοηθήσει στη συνέχεια γιατί τον χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι».