Κέρκυρα-Παναχαϊκή 2-1

Η λειψή Παναχαϊκή αιφνιδίασε στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα. Στο 2ο λεπτό ο Σαμπατάκος με σουτ μέσα από την περιοχή βρήκε δίχτυα, ενώ πριν κλείσει το δεκάλεπτο λίγο έλειψε να έρθει και το 2-0, αλλά ο Πέδρο δεν βρήκε στόχο. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έφερε τελικά το παιχνίδι στα ίσια στο 18', με τέρμα του Παμλίδη. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, στην προσπάθειά τους να "καθαρίσουν" το ματς. Τη χαριστική βολή στους Αχαιούς έδωσε ο Χιντζίδης στο 72', που είχε περάσει στον αγώνα ένα λεπτό νωρίτερα. Στο 51' ο Αρναρέλης είχε δοκάρι για την επτανησιακή ομάδα.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα 1-1
Από νίκες προέρχονταν Αναγέννηση Καρδίτσας και Καλλιθέα, αλλά στο μεταξύ τους παιχνίδι έμειναν στο 1-1. Η αθηναϊκή ομάδα προηγήθηκε στο 20' με τον Μασένα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Νωρίτερα, στο 8', ο Κισκαμπάνης για τους γηπεδούχους είχε δοκάρι. Η πίεση των Θεσσαλών απέδωσε καρπούς στο 54'. Ο Τσιλούλης με κεφαλιά ισοφάρισε, ενώ στο 78' θα μπορούσε να είχε γίνει το 2-1, αλλά την κεφαλιά του Γκόλια έδιωξαν οι αμυντικοί της Καλλιθέας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Πανσερραϊκός-Κισσαμικός 1-0
Ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο του Πανσερραϊκού για τον Βραζιλιάνο τεχνικό, Πάουλο Κάμπος. Οι Σερραίοι επικράτησαν 1-0 του Κισσαμικού, χάρη σε γκολ του Εμίλιο Φουρτάδο, που για ένα ακόμη ματς έκανε τη διαφορά στην ομάδα του. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι με πλασέ στο 73' έγραψε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Έτσι, έφτασε τα εννέα εφετινά τέρματα, ενώ τα "λιοντάρια" αναρριχήθηκαν στη 10η θέση.

Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας 0-0
Πισωγύρισμα για τα Τρίκαλα η λευκή ισοπαλία με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο ΑΟΤ δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έπεσε επάνω σε έναν εξαιρετικό Βοσνιάδη (τερματοφύλακας Αγροτικού) και έμεινε κι άλλο πίσω στη μάχη για διεκδίκηση της ανόδου. Οι παίκτες του Γιώργου Μαραντά είχαν την υπεροχή, έχασαν πέναλτι στο 36', αλλά γκολ δεν έβαλαν.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

Απόλλων Σμύρνης – ΑΟ Χανιά 1-0 (25' Δεληζήσης)

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

Παναιγιάλειος - Λαμία 1-3 (67' Κρισμάρεβιτς - 22', 75' Σιατραβάνης, 40' Πίντο)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός Βόλου - Ζάκυνθος 0-3 (α.α.)

Κέρκυρα – Παναχαϊκή 0-1 (2' Σαμπατάκος)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 1-1 (54' Τσιλούλης - 20' Μασένα)

ΑΟ Τρίκαλα – Αγροτικός Αστέρας 0-0

Πανσερραϊκός – Κισσαμικός 1-0 (73' Φουρτάδο)

Εργοτέλης – Αχαρναϊκός 0-3 α.α.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

Πανελευσινιακός - ΑΕΛ (18:00 ΟΤΕ, Δημ. Γήπεδο Ελευσίνας)