Facebook Pixel Δεν φτάνει να είναι "Καλλονή", χρειάζεται και νίκες...
| 2016-02-14 20:13:00

Δεν φτάνει να είναι "Καλλονή", χρειάζεται και νίκες...

Δεν φτάνει να είναι "Καλλονή", χρειάζεται και νίκες...

Σε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, η Καλλονή απέτυχε και πάλι να πάρει τη νίκη (1-1 με τον Πανιώνιο στη Μυτιλήνη) και συνεχίζει να βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στη Football League.

Το τελικό 1-1 στη Μυτιλήνη δεν ικανοποίησε κανέναν. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς, τη στιγμή που η Βέροια, που βρίσκεται εκτός της επικίνδυνης ζώνης έχει 23. Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος έφτασε τα 6 συνεχόμενα ματς αήττητος και πέρασε προσωρινά μόνος στην 4η θέση (εκκρεμεί το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή), ωστόσο το παιχνίδι στην έδρα της Καλλονής ήταν σίγουρα ένα από αυτά που υπολόγιζε πως θα πάρει 3 βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα πλέι-οφ.

Δραστήρια Καλλονή, αποτελεσματικός Πανιώνιος

Τίποτα το αξιοσημείωτο δεν συνέβη στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, με τις δυο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στο χώρο του κέντρου αδυνατώντας να γίνουν απειλητικές. Και κάπου εκεί το παιχνίδι πήρε φωτιά! Ο Πανιώνιος ευτήχησε να προηγηθεί στη μοναδική αξιόλογη φάση του μέχρι εκείνη τη στιγμη. Συγκεκριμένα, στο 29' ο Χαλκιαδάκης έπιασε το σουτ από μακρινή απόσταση, ο Δαύκος απέκρουσε ασταθώς και “έστρωσε” τη μπάλα στα πόδια του επερχόμενου Ανσαριφάρντ, ο οποίος έγραψε το 0-1 με σουτ από τη μικρή περιοχή.

Θέλοντας να κάνει την Καλλονή πιο επιθετική, ο Νίκος Καραγεωργίου άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 φέρνοντας τον Μανούσο σττην κορυφή της επίθεσης και περνώντας τον Γεωργίου στο ματς για να παίξει ως δεξί χαφ. Η έμπνευση αυτή απέφερε καρπούς. Η ομάδα του πήρε τον έλεγχο του αγώνα και, αφού προειδοποίησε με τον Μανούσο να αστοχεί μέσα από την περιοχή στο 40', βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Σε μια περιπετειώδη φάση, ο Μάρκοβιτς έπιασε κεφαλιά που αποκρούστηκε δύσκολα, ο Μίκιτς σημάδεψε δοκάρι στην επαναφορά και ο Αναστασιάδης με προβολή έγραψε το 1-1 με τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα. Στη συνέχεια, Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί μπροστά στο σκορ, αλλά ο Ανσαριφάρντ επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Δαύκο στέλνοντας τη μπαλα λίγο άουτ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Πολλές φάσεις, μηδέν γκολ

Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με την ίδια “φόρα” το δεύτερο ημίχρονο και είχε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 47', με τον Δάυκο να μαζεύει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα σε σουτ του Χαλκιαδάκη. Το διάστημα 60'-75' ήταν “καυτό” και για τις δυο ομάδες. Η Καλλονή απείλησε με τους Μανούσο να σπαταλά δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 60' και στο 68' και με τον Φαβάλι να σουτάρει άουτ από καλή θέση στο 74'. Ο Πανίωνιος είχε ένα καλό σουτ του Καθάριου που αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ στο 65' και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα που μπλόκαρε ο Δαύκος στο 73'. Οι τελευταίες καλές προσπάθειες του ματς άνηκαν στον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος είχε δυο σουτ από καλές θέσεις. Το ένα αποκρούστηκε από τον Διούδη στο 89' και το δεύτερο κατέληξε ψηλά άουτ ένα λεπτό αργότερα.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΛΛΟΝΗ (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Βαλιός (Γεωργίου 37'), Αναστασιάδης, Γκόλιας, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Ελλακόπουλος (Σπυρόπουλος 85'), Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς (Κάρλσον 74')

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης, Ανσαριφάρντ, Καθάριος (Τζανδάρης 83'), Χαλκιαδάκης (Μπακασέτας 72'), Μπαργκάν (Καραμάνος 63').

Τα γκολ: Ανσαριφάρντ (29', σουτ), Αναστασιάδης (45', προβολή)

Κάρτες: Οικονόμου (10', κίτρινη), Καθάριος (24', κίτρινη), Μανούσος (31', κίτρινη), Μπαργκάν (59', κίτρινη), Κόρμπος (90+4', κίτρινη)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags