Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Γάνδη με τη Βόλφσμπουργκ να παίρνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης, επικρατώντας 2-3. Οι Βέλγοι όμως όπως έδειξε το παιχνίδι αποδείχτηκαν σκληρά καρύδια.

Η Βόλφσμπουργκ κατάφερε να προηγηθεί λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 44' ο Ντράξλερ έπαιξε ωραία το 1-2 με τον Βιεϊρίνια και έκανε το 0-1. Φοβερή η ασιστ του πρώην άσου του ΠΑΟΚ, την οποία μπορείτε να δείτε στα παρακάτω βίντεο.

Οι Γερμανοί μπήκαν με φόρα στο δεύτερο μέρος και στο 53' βρέθηκαν να προηγούνται με 0-2. Ο Ντράξλερ έκλεψε την μπάλα έξω απ'την περιοχή και με εύστοχο πλασέ, έγραψε για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Δεν κόπασαν οι πανηγυρισμοί και στο 60' ήρθε και τρίτο τέρμα. Ο Τρές έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Κρουζ με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-3.

H Γάνδη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Πίεσε και μείωσε στο 80' σε 1-3 με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και τελείωμα του Κουμς. Στο 89' ο Κουλιμπαλί πέτυχε το τελικό 2-3 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του για τον επαναληπτικό.

Οι συνθέσεις:

Τα γκολ: