Ο Καμπιάσο μπορεί να έχει... φάει πολύ πάγκο στον Ολυμπιακό, ωστόσο με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπου ήταν εξαιρετικός και πέτυχε μάλιστα και το πρώτο του γκολ, απέδειξε πως πρόκειται για μία μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα!

Ο Αργεντινός, που θα μπορούσε πολύ εύκολα να πετάξει κάποιο... καρφάκι, προτίμησε να μιλήσει για το πόσο δύσκολη είναι η αποστολή κόντρα στην Άντερλεχτ, αλλά και για το γεγονός πως όλοι είναι πανέτοιμοι, όποτε τους χρειαστεί ο Σίλβα, να μπουν στο γήπεδο και να αποδείξουν πως «αξίζουν να φοράνε την φανέλα του Ολυμπιακού»!

Την καταλάβετε την ατάκα; Ο τεράστιος Καμπιάσο, που κουβαλάει Τσάμπιονς Λιγκ, μιλάει για το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο!!!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την καλή εμφάνιση παρά τις πολλές αλλαγές και το αν αυτό δείχνει το βάθος στο ρόστερ: «Δείχνει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός κάθε παιχνίδι. Δείχνει ότι κάθε στιγμή είναι έτοιμοι όλοι οι παίκτες να προσφέρουν αυτό που μπορούν. Σε κάποιους σήμερα δόθηκε η ευθύνη να παίξουν ενώ δεν είχαν την ευκαιρία την Πέμπτη και όλοι μας είμαστε εδώ για να αποδεικνύουμε ότι μας αξίζει να φοράμε αυτή τη φανέλα. Είμαστε όλοι πάντα έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, γιατί ο Ολυμπιακός θέλει να τα πάει όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για το αν χάρηκε πολύ το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα: «Ναι, ήταν μία ωραία στιγμή, ένα γκολ που ήρθε σε καλή στιγμή, στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας. Ένα γκολ μετά από δύο παιχνίδια που δεν ήμασταν ευτυχισμένοι. Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα το γιόρτασα μπροστά στους φιλάθλους μας και μπορέσαμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το αν αυτή εμφάνιση δίνει ώθηση στην ομάδα για τον επαναληπτικό με την Άντερλεχτ: «Δεν είναι εύκολο, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η θέληση. Πάντα θέλουμε να δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρνουμε. Το σημαντικό είναι αυτό που είπα πριν, πως οποιοσδήποτε παίκτης βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πάντα έχει υψηλό κίνητρο για να δείχνει ότι αξίζει να φοράει αυτή τη φανέλα και να δείχνει σοβαρότητα».

Για το αν ανυπομονεί για τον πρώτο του τίτλο στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό: «Ναι, όμως αυτή τη στιγμή προέχει να σκεφτούμε το Europa League, πρέπει να έχουμε εκεί το μυαλό μας, θα πρέπει να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαμε στις Βρυξέλλες. Αυτός είναι ο στόχος αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και μετά την πρόκριση που θέλουμε όλοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι στο πρωτάθλημα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έστειλε... μήνυμα σε Σίλβα: «Βάλε με να παίξω»!