Αναλυτικά:

«Το σημαντικό είναι ο παίκτης που θα επιλεχθεί να με φέρει σε δύσκολη θέση. Κάθε μέρα μιλάμε στους ποδοσφαιριστές ότι θα πρέπει να είναι έτοιμοι γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να τους χρειαστεί η ομάδα και θα πρέπει να αποδείξουν την αξία τους. Αυτός που θα επιλεχθεί θα είναι μία τεράστια ευκαιρία για να βοηθήσει την ομάδα και να μου φέρει εμένα αγωνιστικά προβλήματα», ανέφερε αρχικά.

Για τη διαφορά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με εκείνο κόντρα στον Ολυμπιακό: «Η βασική διαφορά συγκριτικά με το ντέρμπι απέναντι τον Ολυμπιακό, είναι ότι με τον Παναθηναϊκό η μεταξύ μας απόσταση είναι κοντά. Εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να μειώσουμε την διαφορά από τον Ολυμπιακό».

Για τους «πράσινους»: «Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα. Με μεγάλο ρόστερ, που ανανεώθηκε τώρα τον Ιανουάριο. Υπάρχουν οι τραυματισμοί, υπάρχουν οι τιμωρίες, αλλά νομίζω ότι θα έχουμε τον καλύτερο Παναθηναϊκό απέναντι μας. Πιστεύω θα είναι ένα ντέρμπι. Ένα πολύ δυνατό και περίπλοκο παιχνίδι και θα είναι όμορφο για τον κόσμο που θα το δει».

Για τον Αντρέα Στραματσόνι: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, που γνωρίζει το ποδόσφαιρο. Έχει πολύ καλό παρελθόν, σε μία μεγάλη ιταλική ομάδα. Τόσο αυτός, όσο και εγώ, τρέχουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα, τόσο στην τακτική όσο και στην τεχνική. Δυστυχώς όμως αυτό χρειάζεται καιρό»

Τέλος, για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής (28/2) με το αντίστοιχο στα play off: «Σίγουρα θα μας δώσει μία ιδέα για το τι πρόκειται να συμβεί. Θα είναι δύσκολο και σκληρό αυτό που θα συμβεί μέσα στα playoffs. Και οι δύο ομάδες, θα θέλουν να κερδίσουν, όμως το σημαντικό για εμάς θα είναι να πάρουμε τώρα τους τρεις βαθμούς. Θα είναι όμως μία πολύ καλή ημέρα και για τις δύο ομάδες ώστε να δούμε τι θα αντιμετωπίσουμε στα playoffs».