O φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνο στις 28 Μαϊου. Αν ονειρεύεστε να βρεθείτε στο πιο λαμπερό ματς της χρονιάς, θα πρέπει να φροντίσετε δυο πράγματα. Πρώτον, να είστε πολύ γρήγοροι στο κλείσιμο των εισιτηρίων και δεύτερον να είστε διατεθειμένοι να βάλετε… βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Όπως ανακοίνωσε η UEFA, ενώ το γήπεδο έχει χωρητικότητα 71.500 ατόμων, μόνο τα 46.000 «μαγικά χαρτάκια» θα διατεθούν στον απλό κόσμο. Συγκεκριμένα, 40.000 προβλέπεται να μοιραστούν στους οπαδούς των δυο φιναλίστ και άλλα 6.000 θα πουληθούν στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Uefa.com. Συνεπώς, τα υπόλοιπα 24.500 εισιτήρια θα δοθούν σε χορηγούς και λοιπούς επίσημους προσκεκλημένους!


Παράλληλα, σύμφωνα, με το “Associated Press”, φέτος έχει σημειωθεί αύξηση στις τιμές του 56% των συνολικών εισιτηρίων, η οποία φτάνει μέχρι και το 14%. Για την ακρίβεια, το φθηνότερο «μαγικό χαρτάκι» κοστίζει 70 ευρώ (εισιτήριο κατηγορίας 4). Όσο για το ακριβότερο (κατηγορίες 1); Φτάνει στην εξωφρενική τιμή των 440 ευρώ! Υπάρχουν, επίσης, και δυο ενδιάμεσες κατηγορίες με κόστος 320 (κατηγορίας 2) και 160 ευρώ (κατηγορίας 3).