Η είδηση έρχεται από την Αγγλία και την ”Sun”. Ρεπορτάζ που προκαλεί πάταγο αναφέρει ότι οι αγγλικές ομάδες βρίσκονται σε συνεννόηση και ετοιμάζονται να αποχωρίσουν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς σκοπεύουν να προχωρήσουν στη δημιουργία μια καινούριας «ευρωπαϊκής λίγκας».
Η συνάντηση έλαβε χώρα στο «Dorchester Hotel» και πήραν μέρος οι Εντ Γούντγουορντ (αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μπρους Μπακ (πρόεδρος της Τσέλσι), Ιβάν Γαζίδης (εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ), Φεράν Σοριάνο (εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι) και Ίαν Ερ (εκτελεστικός διευθυντής της Λίβερπουλ).
Ονόματα με τεράστια οικονομική δύναμη και δημοτικότητα που εφόσον τα βρουν (όπως αναφέρει και η εφημερίδα) έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο