Facebook Pixel Καταγγελία που σοκάρει από τον Γιάννη Αλαφούζο!
| 2016-03-02 14:45:00

Καταγγελία που σοκάρει από τον Γιάννη Αλαφούζο!

Καταγγελία που σοκάρει από τον Γιάννη Αλαφούζο!

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έκανε (μία ακόμα) σημαντική αποκάλυψη, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε!

Ο Σκύλος έχει αναδείξει, ήδη, δύο πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις από τη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου, που αφορούν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Μπεργκ και τον Ολυμπιακό, αλλά και τη μεταγραφή που έγινε τον Γενάρη με εισήγηση Αναστασίου.

Δεν ήταν μόνο αυτά, όμως, τα πιο σημαντικά από εκείνα που είπε.

Γιατί σε κάποια ανύποπτη στιγμή, έριξε μία ακόμα βόμβα με τις δηλώσεις του...

Τι ακριβώς είπε; Ή, καλύτερα, τι ακριβώς κατήγγειλε; Ότι ο διαιτητής Μάνταλος είχε πάρει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς θα φερθεί σε συγκεκριμένους αγώνες! Κάτι που μέσα στο επόμενο διάστημα θα δημοσιοποιηθεί, άρα υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία!

Κι ένας από αυτούς του αγώνες ήταν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ξάνθη, όταν ο Μάνταλος έδειξε κόκκινη κάρτα στον Κάρλος Ζέκα!

Με αποτέλεσμα να χάσει το επόμενο, πολύ σημαντικό παιχνίδι των "πράσινων" με τον Ατρόμητο, για το Κύπελλο! Όταν ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης...

"Και τώρα θυμάμαι τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο. Άλλο ένα μεγάλο πλήγμα για μας. Και σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερες επιλογές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την αποβολή του Ζέκα, που ήταν στοχευμένη.

Υπάρχουν στοιχεία με αυτόν τον διαιτητή να έχει πάρει οδηγίες για το πώς θα φερθεί σε συγκεκριμένους αγώνες. Και αυτά θα δημοσιοποιηθούν προσεχώς", ήταν τα λόγια του Γ. Αλαφούζου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags