Facebook Pixel Καραπαπάς: «Κινδυνεύσαμε στην Τούμπα – Ιδού τι έγινε στη συνέντευξη Τύπου»!
| 2016-03-03 22:30:00

Καραπαπάς: «Κινδυνεύσαμε στην Τούμπα – Ιδού τι έγινε στη συνέντευξη Τύπου»!

Καραπαπάς: «Κινδυνεύσαμε στην Τούμπα – Ιδού τι έγινε στη συνέντευξη Τύπου»!

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για όσα βίωσε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και σε όσα έγιναν στην περιβόητη συνέντευξη Τύπου του Μάρκο Σίλβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24radio:

"Ο λόγος που συμμετέχω στην εκπομπή είναι γιατί δέχθηκα ευγενική πρόσκληση. Το μόνο που έχω να πω για το σοβαρό θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός τοποθετείται πάντα επισήμως. Ούτε με λεκτικές ακροβασίες και κούφιες κουβέντες, θα φύγουμε και διάφορα τέτοια.

Μιλάμε σοβαρά για το ποδόσφαιρο και έχουμε να χάσουμε τα περισσότερα από κάθε ομάδα. Στην τελική εμείς θα χάσουμε τα περισσότερα. Θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Για τα όσα έγιναν στην Συνέντευξη Τύπου, είπε: "Είδατε κάποιον από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Τον κ. Κυριάκο; Είναι ένα γεγονός που έχει γίνει μετά από τέτοια ατμόσφαιρα. Πολεμική. Εμείς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού έχουμε μία πόρτα τέσσερα μέτρα από το "κρατητήριο". Είχε μέχρι και 40 άτομα εκεί.

Μετά από ένα τέτοιο γεγονός και μετά από την ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε κινδυνεύσαμε. Εμείς που είμαστε εκεί που πέφτουν τα μπουκάλια βροχή κινδυνεύουμε. Όσοι συλλαμβάνονταν πήγαιναν δίπλα στα αποδυτήρια μας. Οι συνάδελφοι σας δεν μπορούσαν να κάνουν ρεπορτάζ.

Θέλουμε να πάμε στην Συνέντευξη Τύπου. Ανεβαίνουμε κάθεται ο κ. Σίλβα. Η ατμόσφαιρα που αντιμετωπίσαμε ήταν εξέδρας όχι συνέντευξης Τύπου. Δεν υπήρχε άνθρωπος να συντονίσει. "Ξεφτίλες, εδώ είναι Τούμπα", φώναζαν στον κ. Σίλβα.

Στη συνέχεια τόνισε:

"Όταν έχουν συμβεί όλα αυτά είναι λίγο εξωφρενικό να μιλάμε για πράγματα οργανωτικά. Διακόπτεται το κύπελλο και εμείς οι ομάδες είμαστε τα θύματα. Θα υπάρξει τοποθέτηση και θα σας καλύψει. Δεν θέλουμε να περνάμε το χρόνο μας στα ραδιόφωνα.
 

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει εκ νέου στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: "Ο Ολυμπιακός είναι από τη φύση του μία ομάδα που στις δυσκολίες περνάει καλύτερα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags