Ο Ιγκόρ Τούντορ παρέταξε τον ΠΑΟΚ με το αγαπημένο του 3-5-2, έχοντας τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Βίτορ, Τζαβέλλα και Χατζηισαϊα στην άμυνα, τους Λέοβατς, Χαρίση, Τζιόλη, Άντονις και Κίτσιου στην μεσαία γραμμή και τους Πέλκα, Μυστακίδη στην επίθεση.

Από την άλλη μεριά για τον Πανθρακικό ξεκίνησαν οι Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου, Ντιγκινί και Ίγκορ.

Μόνο ΠΑΟΚ και Χατζηισαΐας!

Από την αρχή του αγωνα στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία και απείλησε στο 2' με μια σέντρα-σουτ του Λέοβατς και με μια κεφαλιά του Τζαβέλλα στο 3'. Πάντως, ο ρυθμός στο πρώτο τέταρτο ήταν πολύ κακός, αλλά ο Δικέφαλος κατάφερε μετά το εικοσάλεπτο να ανεβάσει την απόδοσή του και σε αυτό βοήθησε και το γκολ του Χατζηισαϊα στο 21'.

Ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο αμυντικός των "ασπρόμαυρων" έπιασε την κεφαλιά δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι παίκτες του Τούντορ συνέχισαν να πιέζουν για να "κλειδώσουν" το παιχνίδι, αλλά κάποιες φάσεις με Μυστακίδη και Πέλκα δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Αθανασιάδη.

Όσο για τον Πανθρακικό, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και εκτός από ένα σουτ του Ντιγκινί στο 30' και ένα του Ηλιάδη στο 41', δεν κατάφερε να θορυβήσει την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Δοκάρι και απίστευτη ανατροπή!

Με το "καλημέρα" στην επανάληψη (50') ο Πανθρακικός κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, αφού ο Ίγκορ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του ΠΑΟΚ και με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Μάλιστα, στο 55' οι Θρακιώτες θα μπορούσαν να προκαλέσουν το απόλυτο σοκ στον Δικέφαλο, όταν ο Χατζηισαϊας έκανε το λάθος, ο Μπαϊκαρά έκλεψε και προσπάθησε να κρεμάσει τον Βελλίδη, που τελικά μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 57' πέρασαν στον αγώνα οι Κάτσε και Κλάους, με τον Τούντορ να χρησιμοποιεί όλα τα "όπλα" του για να πετύχει το γκολ της νίκης. Στο 67' ο Κλάους απώλεσε τεράστια ευκαιρία, όταν βγήκε φάτσα με τον Αθανασιάδη του Πανθρακικού, τσίμπησε την μπάλα, αλλά αυτή κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του.

Ο ΠΑΟΚ άσκησε ασφυκτική πίεση στους γηπεδούχους, όμως ο Πανθρακικός ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ με τον Παπαγεωργίου στο 88', ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή.

Με αυτή τη νίκη οι Θρακιώτες απέκτησαν ελπίδα στην υπόθεση παραμονής, ενώ ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε για ένα ακόμα παιχνίδι να φανεί αντάξιος των δυνατοτήτων του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Μουδούρογλου (Λαδάκης 71'), Ντιγκινί (93' Βάλτερ) και Ιγκορ (Νικόλτσης 90')

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (Κάτσε 56'), Χαρίσης (Αθανασιάδης 56'), Λέοβατς (Κάκκο 70'), Αντονις, Πέλκας και Μυστακίδης