Facebook Pixel Ο Τούντορ τιμώρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ!!
| 2016-03-06 19:39:00

Ο Τούντορ τιμώρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ!!

Ο Τούντορ τιμώρησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ!!

Η πρώτη αντίδραση του Κροάτη τεχνικού για την ήττα από τον Πανθρακικό. Διαβάστε την… περίεργη τιμωρία που σκέφτηκε ο κόουτς του Δικεφάλου.
 

Τρελαμένος με τους παίκτες του ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο ΠΑΟΚ έχασε από τον σχεδόν υποβιβασμένο Πανθρακικό και μάλιστα με ανατροπή.

Ο Κροάτης προπονητής του Δικεφάλου, θέλοντας να… τιμωρήσει τους ποδοσφαιριστές του για την απαράδεκτη εμφάνιση απέναντι στους Θρακιώτες, αποφάσισε να μαζευτούν άπαντες στο ξενοδοχείο, με την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη, και να περάσουν τη νύχτα εκεί! «Όταν γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη όλη η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο, κανείς δε θα πάει σπίτι του. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη σήμερα, εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ. Είχα πει στους παίκτες μου πως αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι είναι πιθανό ακόμα και να χάσουμε, έτσι μόνο μπορώ να εξηγήσω ό,τι έγινε σήμερα», ανέφερε σχετικά.

Βέβαια, το «Μακεδονία Παλλάς» δεν είναι και κανένα… κολαστήριο. Υπερλουξ ξενοδοχείο είναι, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Απλά ο Τούντορ με αυτό τον τρόπο, θέλει να στείλει ένα μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags