Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να χάσει με ανατροπή από τον τελευταίο Πανθρακικό στην Κομοτηνή με την επίσημη ομάδα στην ανάλυση του αγώνα να αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής δεν…άκουσαν τον Σαββίδη!

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

"Σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ τελείωσε με πάνω από 65% κατοχή και πάνω από 20 τελικές (πάνω από τις μισές στην εστία), κατάφερε και το έχασε με 2-1 από τον Πανθρακικό.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από την ομάδα να αλλάξει σελίδα μετά τα γεγονότα της Τετάρτης, αλλά φάνηκε ότι δεν εισακούστηκε. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς πως ο ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με ωραία κεφαλιά του Χατζηισαΐα , είχε τη μπάλα συνεχώς στα αντίπαλα καρέ, κατάφερε να χάσει.Πλέον, με δεδομένη την τιμωρία που αναμένεται να επιβληθεί, οι παίκτες και ο προπονητής επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις και να μην αφήσουν τη χρονιά να πάει χαμένη.

Ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ με κεφαλιά του Χατζηισαΐα , είχε ευκαιρίες με Μυστακίδη , Κλάους , Πέλκα , Λέοβατς , Τζαβέλλα , είχε πολλές ανεκμετάλλευτες στημένες μπάλες έξω και γύρω από την περιοχή του Αθανασιάδη, αλλά έχασε με τις δυο εύστοχες τελικές του Πανθρακικού με γκολ των Ίγκορ (50′) και Παπαγεωργίου (87′)."