Ο Κάρλος Ζέκα μετά τη νίκη με τον Ατρόμητο, μίλησε για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, αλλά και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε καλή ομάδα, ωστόσο σημείωσε πως στόχο του Τριφυλλιού είναι η νίκη στο Φάληρο!

Αναλυτικά:
 

«Ήταν ενα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Βάλαμε γρήγορα ένα γκολ. Μετά πέσαμε κάπως. Ειναι φυσιολογικό, καθώς δεν είχαμε καλά αποτελέσματα και θέλαμε να το κρατήσουμε. Δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα σε όλο το παιχνίδι και αξίζαμε αυτή την νίκη», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την επιστροφή του Λέτο: «Είναι καλο να εχεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα. Νιώθω καλά που γύρισε και είμαι χαρούμενος που ήρθε να μας βοηθήσει. Πιστεύω πως μπορεί να κανει μια πολυ καλή χρονια».

Για τον Ολυμπιακό: «Απο την Τρίτη θα κοιτάξουμε αυτό το ματς. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν μπορώ να πω αν θα κάνουμε ξανά ένα αποτέλεσμα, όπως αυτο πρόπερσι. Πριν δύο χρονια κανείς δεν το περίμενε. Ποτέ δεν ξέρεις, εμείς θα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλα εμείς πάμε εκεί για τη νίκη. Αυτή ειναι η νοοτροπία μας».