Όταν το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, όλοι μίλησαν για την καλύτερη δυνατή μεταγραφή που θα μπορούσαν να κάνουν, αγωνιστικά, οι "ερυθρόλευκοι".

Αλλά και για μία πολύ δυνατή επικοινωνιακή κίνηση, καθώς εδώ μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που το όνομά του είναι γνωστό στον καθένα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο!

Ο λόγος για τον Εστεμπάν Καμπιάσο, που ήρθε στο Λιμάνι με υποδοχές ήρωα, αν και η καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν κινήθηκε σταθερά σε υψηλά επίπεδα.

Και για αυτή την εξέλιξη υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις, που όμως δεν είναι της παρούσης να τις κάνουμε...

Το τελευταίο διάστημα όμως είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα περί αποχώρησής του το ερχόμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Κάπου βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη και οι δηλώσεις του, για πιθανή επιστροφή του στην Αργεντινή για να κλείσει την καριέρα του...

Είναι, φυσικά και η ηλικία του στη μέση, καθώς ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα, με πολλές αγωνιστικές απαιτήσεις τοπ επιπέδου.

Μόνο που όπως έμαθε ο Σκύλος σε μία βόλτα που έκανε στην πλατεία Αλεξάνδρας, τα δεδομένα είναι ξανά υπέρ της παραμονής του Καμπιάσο στο Λιμάνι!

Ο Αργεντινός θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες δεν συζητούν ότι είναι κόσμημα ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής για την ομάδα τους.

Κάπως σαν να ανατρέπονται τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα δηλαδή, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αφήνουν να εννοηθούν και από το Λιμάνι...

Ο Καμπιάσο αναμένεται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, ενισχύοντας με την ποιότητά του τη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών!