Facebook Pixel Έλα! Το διάβασες αυτό για Βιγιαφάνιες και Ολυμπιακό;
| 2016-03-08 11:22:00

Έλα! Το διάβασες αυτό για Βιγιαφάνιες και Ολυμπιακό;

Έλα! Το διάβασες αυτό για Βιγιαφάνιες και Ολυμπιακό;

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες "έβγαλε" μάτια στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ήδη ο Αντρέα Στραματσόνι τον προετοιμάζει για το σπουδαίο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο πρώην άσος του Παναιτωλικού ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι ένας παίκτης που με την ποιότητα που διαθέτει με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να κάνει την διαφορά από την μέση και μπροστά στους Πράσινους.

Στο ματς με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο ο Αργεντινός ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Πράσινων και του γηπέδου, οργανώνοντας το παιχνίδι, δημιουργώντας φάσεις και πετυχαίνοντας, μάλιστα, και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ο 24χρονος δείχνει πως θα αποτελέσει λίρα εκατό για τον Στραματσόνι, με τον Ιταλό τεχνικό να τον προετοιμάζει για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, προορίζοντάς τον για έναν συγκεκριμένο ρόλο.

Ο "Στράμα" σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Βιγιαφάνιες σε ελεύθερο ρόλο στο "Καραϊσκάκης", έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει πρωτοβουλίες και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τους συμπαίκτες του και για τον ίδιο.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να κάνει πολύ καλά ο Αργεντινός...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags