Facebook Pixel Καταρρέουν ένα ένα τα «στηρίγματα» του Τούντορ!
| 2016-03-09 12:16:00

Καταρρέουν ένα ένα τα «στηρίγματα» του Τούντορ!

Καταρρέουν ένα ένα τα «στηρίγματα» του Τούντορ!

Καθημερινά ο Κροάτης βρίσκεται σε όλο και πιο δύσκολη θέση, αφού χάνει τα δυνατά του χαρτιά

Τα χτυπήματα για τον ΠΑΟΚ και το προφίλ του Κροάτη τεχνικού είναι πολλά και απανωτά. Οι κάκιστες εμφανίσεις με αποκορύφωμα την ήττα από τον υποβιβασμένο Πανθρακικό, ο κίνδυνος να χαθούν τα play off μετά από πιθανή αφαίρεση βαθμών, ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, η προβληματική φυσική κατάσταση ορισμένων παικτών (συνεχείς θλάσεις)… Από όπου και να το πιάσεις, προκύπτει πρόβλημα.

Παρόλα αυτά ο Τουντορ παραμένει στη θέση του. Κάποιες φορές «φλέρταρε» με την απόλυση, όμως είναι ακόμα εδώ. Η αξιοσημείωτη αντοχή του (για προπονητής του ΠΑΟΚ) οφείλεται σε δύο μεγάλα ατού που έχει ή μάλλον είχε για να το θέσουμε καλύτερα. Πρώτο και καλύτερο τα αποδυτήρια. Παρά τις ατυχίες, ήταν μαζί του όλον αυτόν τον καιρό. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και οι παίκτες δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα μαζί του (βλέπε Άγγελο Αναστασιάδη). Κατάσταση που φαίνεται να αλλάζει μετά τις ατυχέστατες και μειωτικές δηλώσεις για τους παίκτες του μετά τον αγώνα της Κομοτηνής. Ο ίδιος από δίπλα στους παίκτες, έχει βρεθεί απέναντι τους μετά τον αγώνα αυτόν. Έχει σκληρύνει την στάση του στις προπονήσεις και έχει… γκαζώσει αρκετά την ομάδα.

Το άλλο στήριγμα του Τούντορ είναι ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος μέχρι τώρα έκλεινε τα αυτιά του στην ολοένα και αυξανόμενη «μουρμούρα» για τον Κροάτη. Παραμένει όμως εξαιρετικά αμφίβολο αν ο μεγαλοεπενδυτής του ΠΑΟΚ θα αγνοήσει και τους ψίθυρους που αρχίζουν να ακούγονται από… Νέα Μεσημβρία μεριά. Οι υπόλοιποι τέσσερις αγώνες που θα γίνουν υπό αντίξοες συνθήκες για τον «Δικέφαλο του Βορά» ελέω απουσιών (τραυματισμοί, τιμωρίες) και κακής ψυχολογίας θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στα play off, αλλά και αν θα τον οδηγήσει εκεί ο Τούντορ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags