Οι δηλώσεις Ταυλαρίδη στην NOVA:

«Αν είχα σκοράρει στην φάση του πρώτου μέρους, πιστεύω θα κερδίζαμε πολύ άνετα. Δυστυχώς έκανε μια εκπληκτική απόκρουση ο Ρομπέρτο και λίγο αργότερα δεχθήκαμε την ισοφάριση. Ήταν μια καθοριστική φάση…

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στις στημένες φάσεις, δυστυχώς δεχθήκαμε αυτό το γκολ (σ.σ το 2-1) και μετά έγινε ένα ανεπίτρεπτο λάθος από την πλευρά μου και ήρθε το 3-1. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά αν ο Κύζας έδινε το παρατεταμένο μαρκάρισμα του Μποτία πάνω στον Μπεργκ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Η φάση εξελίχθηκε, όπως εξελίχθηκε και έγινε το γκολ. Εκεί όμως έχουν γίνει 3 φάουλ πάνω στον Μπεργκ και δεν δόθηκε κανένα.

Ήρθαμε στο Φάληρο για να παλέψουμε και να κερδίσουμε, γιατί έχουμε στεναχωρήσει πάρα πολύ τους φιλάθλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και εμείς οι ίδιοι είμαστε στεναχωρημένοι από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο… Θέλαμε να παίξουμε για την περηφάνια μας, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Απομένουν δέκα παιχνίδια μαζί με τα πλέι οφ και στόχος είναι εκεί η πρώτη θέση. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε.

Εμείς μπαίνουμε σε κάθε ματς για να νικήσουμε. Είτε είναι ντέρμπι, είτε όχι. Είναι και θέμα λεπτομερειών… Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να ελπίζουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Σήμερα παίζαμε για το γόητρο, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, αλλά δεν ήρθαν τα πράγματα, όπως τα περιμέναμε.

Ερωτηθείς για την φάση της ισοφάρισης με τον Καμπιάσο: «Ο διαιτητής πήρε πάνω του την φάση του 1-1. Στην αρχή κατευθύνθηκε στον επόπτη, ο τελευταίος του είπε ότι κάποιος επηρεάζει την φάση, αλλά τελικώς έδειξε γκολ».