Facebook Pixel Νέο "αποκλειστικό ρεπορτάζ" από τον Σάββα!
| 2016-03-15 23:15:00

Νέο "αποκλειστικό ρεπορτάζ" από τον Σάββα!

Νέο "αποκλειστικό ρεπορτάζ" από τον Σάββα!

Δεν κάνουμε πλάκα! Μετά την τρομερή «βόμβα» που έριξε πέφτοντας μέσα στην απόλυση του Τούντορ, έρχεται τώρα με νέα είδηση να …ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, χωρίς καμία αμφισβήτηση, είναι ο ...ρεπόρτερ του μήνα, καθώς ήταν ο άνθρωπος που έβγαλε πρώτος την είδηση για την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, επειδή έριξε τη …βόμβα on air, πριν προλάβει να το ανακοινώσει η ΠΑΕ, κάποιοι τότε είχαν βιαστεί να τον χλευάσουν, ωστόσο όταν την επόμενη επισημοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Κροάτη τεχνικό, έτρεχαν να κρυφτούν, ή καλύτερα να παραδώσουν τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα!

Τώρα, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έρχεται με νέο ρεπορτάζ να μας δώσει άλλη μία αποκλειστική είδηση, η οποία αφορά και πάλι το μέλλον ενός προπονητή σε ελληνικό σύλλογο.

Αυτή τη φορά, όμως, δεν πρόκειται για διαζύγιο, αλλά για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αναφερόμαστε στο θέμα του Μάρκο Σίλβα, για τον οποίο ο Θεοδωρίδης είναι σίγουρος πως θα παραμείνει στο Λιμάνι, παρά τις …σειρήνες που ακούγονται όλο και πιο έντονα πλέον από την Πόρτο.

"Θα μείνει ο προπονητής. 100%. Είναι κατενθουσιασμένος εδώ και είμαστε κι εμείς κατενθουσιασμένοι μαζί του. Πού να πάει;", λέει μεταξύ άλλων ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως εκτός από τον Σάββα, αισιόδοξοι είναι και άλλοι εντός του Ολυμπιακού για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο κόουτς. Άλλωστε, το κλίμα μετά και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι εξαιρετικό, ενώ στο διπλό τετ α τετ που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρώτα στον διάδρομο του Καραϊσκάκη και μετά στο γραφείο του προπονητή, δε φάνηκε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η φοβερή ατάκα Μαρινάκη για Εσιέν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags