Facebook Pixel Ε, όχι! Θα πουλήσει κι αυτόν ο Ολυμπιακός;
| 2016-03-17 23:45:00

Ε, όχι! Θα πουλήσει κι αυτόν ο Ολυμπιακός;

Ε, όχι! Θα πουλήσει κι αυτόν ο Ολυμπιακός;

Mιλάμε για μεγάλο deal! Ποιον ποδοσφαιριστή που αποτελεί μόνιμα "στόχο" της εξέδρας λόγω της απόδοσής του σκέφτονται να δώσουν οι "ερυθρόλευκοι"; Ποια ομάδα τον θέλει;

Ιδιαίτερα "καυτό" αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, καθώς σίγουρα θα υπάρχουν και πάλι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, με παίκτες να φεύγουν και να έρχονται.

Άλλωστε, λόγω της καλής παρουσίας της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πολλοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών βρίσκονται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού.

Αυτό, πάντως, που κανείς δε θα περίμενε είναι πως θα υπήρχε ενδιαφέρον ακόμα και για τον Σεμπά, ο οποίος παρότι ήρθε το καλοκαίρι από την Εστορίλ στο Λιμάνι ως προσωπική επιλογή του Σίλβα, δεν μπόρεσε να πάρει πολύ χρόνο και να πείσει για τις ικανότητές του.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να φύγει με μεταγραφή και να φέρει μάλιστα λεφτά στους Πειραιώτες, αφού ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τη Βραζιλία! Συγκεκριμένα, η Γκρέμιο φέρεται να έχει παρακολουθήσει μέσα στη σεζόν τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Σεμπά δεν έχει πάρα πολύ χρόνο το τελευταίο διάστημα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει κάτι, αφού ο σύλλογος από την "χώρα του καφέ", είναι ιδιαίτερα ζεστός για να τα …σκάσει και να τον κάνει δικό του.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως για να αποχωρήσει, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος είχε δαπανήσει περίπου 2 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βρήκε τον διάδοχο του Ρομπέρτο 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags