Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τριτοκοσμικός, πρέπει να το καταλάβουν
| 2016-03-19 23:12:00

ΚΟΛΚΑΣ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τριτοκοσμικός, πρέπει να το καταλάβουν

ΚΟΛΚΑΣ: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι τριτοκοσμικός, πρέπει να το καταλάβουν

Υπάρχει μία ομάδα, υπάρχει ένας κορμός, δεν υπάρχει η ανάγκη για μία καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν με δέκα και δώδεκα μεταγραφές. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ το χειρότερο όλων είναι πως πολλές φορές εμφανίζονται άνθρωποι που προσλαμβάνονται για υπηρετήσουν τον σύλλογο και θεωρούν πως εδώ είμαστε τριτοκοσμικοί.

Λειτουργούν εκτός ορίων, δεν αντιλαμβάνονται το ότι αυτό το κλαμπ έχει μέσα του και γύρω του ανθρώπους που νιώθουν. Και κάνουν λάθη που δεν τα χωράει ο νους με αποτέλεσμα να δημιουργείται το ερώτημα «γίνεται να τα βλέπουμε εμείς αυτά και όχι αυτοί που παίρνουν τόσα χρήματα»; Κι όμως γίνεται.

Θα χρησιμοποιήσω κάποια παραδείγματα για να κατανοήσετε τι εννοώ. Ξεκίνησε ο Στέφενς πχ προετοιμασία και τις πρώτες πέντε μέρες βλέπαμε κορόιδο και διπλό. Ούτε τακτική, ούτε συνδυαστικές ασκήσεις, τίποτα απολύτως. Πήγαμε ρωτήσαμε και μας είπε πως δουλεύει τακτική στο… μιλητό. Ξαναπήγαμε την δέκατη μέρα, την δέκατη πέμπτη, τα ίδια. Δεν μπορούσε να καταλάβει πως αντιλαμβανόμαστε πως το επίπεδο προπόνησης είναι πολύ χαμηλό.

Δεύτερο παράδειγμα του Άρνεσεν, ο οποίος επέμενε πως δεν είναι πρόβλημα η μη ύπαρξη μπάτζετ και όταν του το λέγαμε ήταν κάθετος. Όπως του λέγαμε πως δεν θα αντέξουν την πίεση νεαροί παίκτες. Επίσης μας διαβεβαίωνε πως θα ελέγξει τον Τούντορ που είναι άπειρος σε θέματα διαχείρισης. Ευχολόγια στα μούτρα μας μπροστά.

Ο Αναστασιάδης μας έλεγε στη προετοιμασία πως έχει επτά στόπερ, ο Τούντορ πως δεν τον βολεύει η παρουσία Κλάους και Μπερμπάτοφ αφού δεν μπορούσε να τους εντάξει στο πλάνο.

Και σήμερα φτάσαμε στον Λούμπος Μίχελ, έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη όπως φαίνεται και είναι αλήθεια πως έχοντας μία κουβέντα μαζί του κατάλαβα πως νιώθει για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Χωρίς διάθεση μομφής προς τον Σλοβάκο, θα ενοχληθώ αφάνταστα αν μας περάσει και αυτός για τριτοκοσμικούς. Υπάρχει μία ομάδα, υπάρχει ένας κορμός, δεν υπάρχει η ανάγκη για μία καλοκαιρινή μεταγραφική σεζόν με δέκα και δώδεκα μεταγραφές. Έτσι ώστε να κάνει και αυτός το κομμάτι του.

Επίσης, είναι ενοχλητικό το ότι στο θέμα προπονητή δεν βλέπουν καθόλου τον Σάντος. Και άντε ο Μίχελ δεν τον ξέρει. Όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να εξηγήσουν στον Ιβάν Σαββίδη πως με την επιλογή του Πορτογάλου μειώνεται το ρίσκο όσο το δυνατόν λιγότερο;

Τα ΜΜΕ που τόσο εύκολα παρεμβαίνουν σε πολλά ηλίθια θέματα, δεν μπορούν να πιέσουν σε μία τόσο κρίσιμη απόφαση; Και αν ο κόσμος έχει ενστάσεις και δικαίωμά του, εμείς που ζήσαμε αυτή την εποχή δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags