Facebook Pixel Αυτός έκανε έξαλλο μέχρι και τον Καπίνο!
| 2016-03-20 23:00:00

Αυτός έκανε έξαλλο μέχρι και τον Καπίνο!

Αυτός έκανε έξαλλο μέχρι και τον Καπίνο!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν για πολλοστή φορά προκλητικά αδιάφορος και ανάγκασε ακόμα και τον Έλληνα πορτιέρο να του βάλει τις φωνές την ώρα του αγώνα;

Μπορεί ο Μάρκο Σίλβα πριν από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης να ξεκαθάρισε πολλές φορές, τόσο στις ομιλίες του στην προπόνηση, όσο και στις δηλώσεις του on camera, ότι οι παίκτες του δε θα πρέπει να χαλαρώσουν, αφού υπάρχει και η υπόθεση του Κυπέλλου, ωστόσο κάποιοι φαίνεται πως δεν τον άκουσαν.

Τρανταχτό παράδειγμα ο Αρτούρ Μαζουακού, ο οποίος για ακόμα ένα ματς του Ολυμπιακού ήταν προκλητικά αδιάφορος. Ο νεαρός μπακ έχασε ουκ ολίγες φορές τους αντιπάλους του στην άμυνα, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φάσεις που "πούλησε" την μπάλα στη μεσαία γραμμή.

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Αστέρας απείλησε δύο-τρεις φορές συνεχόμενα, ο Καπίνο έγινε έξαλλος με τον συμπαίκτη του και άρχισε να του φωνάζει, σε μία προσπάθεια να τον ξυπνήσει και να τον πείσει πως πρέπει να κοιτάξει και λίγο το ματς και τα αμυντικά του καθήκοντα.

Οι φωνές, πάντως, του Έλληνα πορτιέρο δεν …έπιασαν τόπο, καθώς η εικόνα του Μαζουακού δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, λίγο μετά το 80΄ έχασε μόνος του την μπάλα στο κέντρο και ο Αστέρας έφυγε στην κόντρα απειλητικά, ενώ στο 93΄ ήταν αυτός που δε σταμάτησε τον Στανισάβλιεβιτς, που μπήκε μόνος του στην περιοχή και τελικά σουτάρει στον Ρομπέρτο, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για το 2-2.

Ο Μαζουακού σε όλη τη χρονιά φέτος είχε αυτή την εικόνα και σίγουρα στο Λιμάνι θα πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά το καλοκαίρι για το εάν πρέπει να μείνει και του χρόνου…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags