Μία από τις ωραίες φετινές στιγμές στα ελληνικά γήπεδα, μας χάρισε ο Φελίπε Πάρντο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και δεν αναφερόμαστε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μιλάμε για ένα περιστατικό που έγινε λίγα λεπτά μετά την επιστροφή των δύο ομάδων στο χορτάρι μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πριν καν γίνει η σέντρα για το δεύτερο 45λεπτο.

Ο Πάρντο λοιπόν, που ήταν στην 11άδα των Πειραιωτών, μπήκε στο γήπεδο και πήγε να πάρει την θέση του για να ξεκινήσει ξανά το ματς.

Καθώς όμως ο Κολομβιανός κατευθυνόταν στα άκρα του αγωνιστικού χώρου, τότε ένας φίλαθλος από την εξέδρα του έκανε μία …απίστευτη επίθεση με ύβρεις και διάφορες χειρονομίες. Ο Πάρντο τον είδε, ωστόσο δεν έχασε την ψυχραιμία του και τον αντιμετώπισε με χιούμορ.

Τι έκανε ο εξτρέμ του Ολυμπιακού; Μία αστεία γκριμάτσα, με την οποία γέλασε όλη η εξέδρα, ενώ και ο φίλαθλος που για κάποια λεπτά τον έβριζε, τον …παραδέχθηκε, άλλαξε αμέσως συμπεριφορά και άρχισε να τον χειροκροτεί για την τρομερή αντίδρασή του!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βγήκε μεταγραφική είδηση από το ματς της Τρίπολης!