Facebook Pixel "Βελτίωση και κλήση στην Εθνική"
| 2016-03-21 22:57:00

"Βελτίωση και κλήση στην Εθνική"

"Βελτίωση και κλήση στην Εθνική"

Nα παίζει ολοένα και καλύτερα αλλά και να καθιερωθεί στην Εθνική ομάδα είναι οι στόχοι του Δημήτρη Πέλκα, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ. Τι είπε για τον Ίβιτς, τα πλέι οφ και το Κύπελλο

Για τις δύο συνεχόμενες νίκες με 3-0 και την ανέπαφη εστία δήλωσε:«Είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να συνεχιστεί αυτό. Κάθε νίκη φέρνει ψυχολογία».

Για τον Βλάνταν Ίβιτς: «Προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει».

Για τα πλέι – οφ: «Έχει μείνει μόνο αυτός ο στόχος και θα το παλέψουμε. Η διαφορά καλύπτεται με ένα αγώνα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Ο Πέλκας ρωτήθηκε κσι για το κύπελλο Ελλάδος. «Το Κύπελλο δεν ολοκληρώθηκε, μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα, δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό…».

Για το που κρίθηκε ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League είπε: «Στην Ευρώπη όλα κρίθηκαν στους δύο αγώνες με την Καμπάλα».

Τι περιμένει ο Δημήτρης Πέλκας από τον εαυτό του: «Αυτό που περιμένω είναι να γίνομαι όλο και καλύτερος και να καθιερωθώ στην Εθνική ομάδα».

Τέλος αναφέρθηκε και για την επιλογή του Σκίμπε να τον ξανά εμπιστευτεί στην Εθνική ανδρών λέγοντας: «Ελπίζω να έχω και άλλες τέτοιες εμφανίσεις όπως το ντεμπούτο μου με την Εθνική και πιστεύω ότι θα γίνει μία νέα αρχή με τον κύριο Σκίμπε και θα τα πάμε καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags