Facebook Pixel Μίχελ, Σαββίδης, μπάτζετ και μεταγραφές...
| 2016-03-23 20:15:00

Μίχελ, Σαββίδης, μπάτζετ και μεταγραφές...

Μίχελ, Σαββίδης, μπάτζετ και μεταγραφές...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, το ραντεβού Ιβάν Σαββίδη και Λούμπος Μίχελ δεν αποκλείεται να γίνει την Παρασκευή, εφόσον ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ παραμείνει στην Ελλάδα κι αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον...

Παρότι στον ΠΑΟΚ λέγεται πως θα δοθεί μπάτζετ αυτή τη φορά, κάτι τέτοιο δύσκολα μπορεί να γίνει πιστευτό. Παρόλα αυτά, γίνεται μία προσπάθεια να κινηθεί η ΠΑΕ πολύ πιο γρήγορα.

Ο Μίχελ πάντως κινείται αυτή την εποχή στην αγορά των ελεύθερων παικτών, έχει τη λίστα με δύο – τρεις περιπτώσεις ανά θέση που ψάχνει και όπως είναι γνωστό η αναζήτηση κινείται σε αυτές του δεξιού μπακ, των δύο μεσοεπιθετικών, του ενός φορ, ενώ υπό προϋποθέσεις αναζητείται στόπερ και ίσως τερματοφύλακας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει το κεφάλαιο των ανανεώσεων αλλά και αναπροσαρμογών που δεν αποκλείεται να γίνουν με κάποιους χαμηλόμισθους που πήγαν καλά, με την περίπτωση του Γιάννη Μυστακίδη να είναι η πιο πιθανή.

Μάλιστα λέγεται πως οι ανανεώσεις θα γίνουν με το τέλος της σεζόν, πλην των περιπτώσεων που λήγουν το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται να γίνουν νωρίτερα.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags