Facebook Pixel Συγκλονιστικές δηλώσεις Μανιάτη για όσα έγιναν στο Βέλγιο
| 2016-03-27 00:31:00

Συγκλονιστικές δηλώσεις Μανιάτη για όσα έγιναν στο Βέλγιο

Συγκλονιστικές δηλώσεις Μανιάτη για όσα έγιναν στο Βέλγιο

«Θα βρισκόμουν στο αεροδρόμιο την ώρα των επιθέσεων», λέει ο Έλληνας άσος.

Αν τα συγγενικά του πρόσωπα, δεν άλλαζαν την ημέρα της αναχώρησής τους από το Βέλγιο και πιο συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο «Zaventem» των Βρυξελών, ο Γιάννης Μανιάτης, θα μπορούσε να είναι παρών την ώρα των βομβιστικών επιθέσεων.

Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, έπαιζε τελικό κυπέλλου, και κάποιοι δικοί του άνθρωποι, πήγαν να τον δουν από κοντά.

Τα εισιτήρια της επιστροφής, τα είχαν κλείσει για την Τρίτη (22 Μαρτίου), τη μέρα δηλαδή που εξερράγησαν οι δύο βόμβες. Για καλή τους τύχη όμως τα άλλαξαν την τελευταία στιγμή και ταξίδεψαν μία ημέρα νωρίτερα.

Ο έμπειρος μέσος, με δηλώσεις του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο σκηνικό που θα είχε ζήσει μαζί με τους συγγενείς του. «Επρόκειτο να φύγουν την Τρίτη, ημέρα των βομβιστικών επιθέσεων. Την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και το πρωί της Δευτέρας βρεθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών απ’ όπου έφυγαν. Την άλλη ημέρα συνειδητοποίησα ότι την ώρα των επιθέσεων θα ήμασταν στο αεροδρόμιο. Ήταν πραγματικά σοκαριστική ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν εκεί», ήταν τα λόγια του στη «Real News».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags