Ο Αρης, αν και δυσκολεύτηκε, εν τέλει κατάφερε να "αποδράσει" με το διπλό από την Αλεξανδρούπολη, με γκολ που πέτυχε ο Μάουρο Πόι, στο 60', έπειτα από σέντρα του Σέρχιο Κόκε.

Ο Νίκος Αναστόπουλος για ακόμα ένα παιχνίδι, έβαλε τη βασική του ενδεκάδα, ωστόσο το παιχνίδι ήταν πολύ κακό χωρίς φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι "κίτρινοι" ανέβασαν στροφές, έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Καπνίδη και τον Κόκε, όμως και τις δύο φορές ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Καλαϊτζίδης, είπε "όχι".

Τελικά, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός βρήκε τον τρόπο να λύσει τον γόρδιο δεσμό, με το σκορ αυτό να μην αλλάζει μέχρι τέλους και ο Αρης, έφτασε στους 71 βαθμούς. Το 0-1 χάρισε τρεις βαθμούς στον Άρη και πλέον την επόμενη Κυριακή εναντίον του Εορδαϊκού ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κοτρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπαχαμιάν, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης (65΄Μαμούρ), Γκαϊδατζής.

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Κόκε (70΄Καλογέρης), Πόι (78΄Ν΄Λουντούλου), Ντούνης, Καπνίδης (87΄Κωνσταντινίδης).