Facebook Pixel Και τώρα... φουλ για εκκαθάριση!
| 2016-03-28 17:11:00

Και τώρα... φουλ για εκκαθάριση!

Και τώρα... φουλ για εκκαθάριση!

Το αγωνιστικό... μαρτύριο της Γ' Εθνικής τελειώνει και ολόκληρος ο Άρης αφοσιώνεται αποκλειστικά πλέον στο εξωαγωνιστικό σκέλος

Μία εβδομάδα πριν το... προβλεπόμενο αναμένεται να τελειώσει ο ΑΡΗΣ και με την μαθηματική άνοδο του, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα.

Η νίκη των «κίτρινων» στην Αλεξανδρούπολη, σε συνδυασμό με την ήττα του Νέστου, τους φέρνει προ των πυλών του επίσημου προβιβασμού τους στην Φούτμπολ Λιγκ, αφού χρειάζονται μόλις έναν βαθμό στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Εορδαϊκό. Ετσι πλέον όλα τα φώτα πέφτουν αποκλειστικά και μόνο σε ένα ζήτημα. Αυτό της εκκαθάρισης.

Ηδη είναι δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα ο ΑΡΗΣ ασχολείται εντατικά με το θέμα και πλέον θα μπορέσει να στρέψει αποκλειστικά την προσοχή του σε αυτό. Αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα.

Μέχρι την Παρασκευή, το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει για την τιμή εκποιηςης του Ρυσίου, που είναι και το μεγάλο εμπόδιο αυτή τη στιγμή για τον ΑΡΗ. Εφόσον προχωρήσει η υπόθεση αυτή και σε αυτό βοηθήσει η πρόθεση του Καρυπίδη να... χτυπήσει το ακίνητο, τότε θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες διαδικασίες, μεταξύ αυτών και η έναρξη ισολογισμού εκκαθάρισης, που είναι θέμα χρόνου για να γίνει.

Με τον ΑΡΗ ανεβασμένο αγωνιστικά λοιπόν και μάλιστα... σβηστά, πλέον είναι υποχρέωση όλων να κάνουν ό,τι χρειαστεί εξωαγωνιστικά, ώστε μέχρι τις αρχές του καλοκαιριούν να γίνουν όσα πρέπει και η ομάδα να προετοιμαστεί για την πρόκληση της Φούτμπολ Λιγκ.

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags