Facebook Pixel Τρεις οι στόπερ, άλλα τα πρόσωπα
| 2016-03-29 17:54:00

Τρεις οι στόπερ, άλλα τα πρόσωπα

Τρεις οι στόπερ, άλλα τα πρόσωπα

Ο Μίχαελ Σκίμπε στο αποψινό φιλικό με την Ισλανδία (20.30) θα διατηρήσει το σύστημα 3-5-2 που χρησιμοποίησε την προηγούμενη Πέμπτη κόντρα στο Μαυροβούνιο, αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε χθες «θα δοκιμάσουμε πολλούς παίκτες και ειδικά επιθετικούς».

Ξεκινώντας λοιπόν από τη γραμμή κρούσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός προτίθεται να ξεκινήσει με τους Καρέλη και Βέλλιο, με τον τελευταίο να έχει προβάδισμα έναντι στου Παπάζογλου, ο οποίος επίσης δοκιμάστηκε στη χθεσινή προπόνηση.

Δίλημμα έχει ο Γερμανός προπονητής και για τη θέση του τερματοφύλακα μεταξύ του Καρνέζη και του Καπίνο, ωστόσο αν ευσταθεί η λογική πως θα μοιράσει τον χρόνο, τότε είναι η σειρά του πορτιέρο του Ολυμπιακού να πάρει φανέλα βασικού.

«Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ...» ισχυρίστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε και απ' ό,τι φαίνεται τις θέσεις θα καλύψουν οι Οικονόμου, Μόρας και ένας εκ των Τζαβέλλα και Σιόβα. Χθες έπαιξαν εναλλάξ με τους θεωρητικά βασικούς.

Οσον αφορά τους πέντε της μεσαίας γραμμής, από δεξιά προς τα αριστερά θα χρησιμοποιηθούν οι Τοροσίδης, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Τζιόλης και Χολέμπας. Ομως αυτήν τη φορά σε αντίθεση με ό,τι συνέβη κόντρα στο Μαυροβούνιο στην παράταξη θα υπάρχουν δύο ανασταλτικοί μέσοι (Ταχτσίδης, Τζιόλης) και όχι ένας όπως την Πέμπτη (Σάμαρης).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags