Facebook Pixel Αποκάλυψη για τις ομάδες που θέλουν Ιμπραΐμοβιτς!
| 2016-03-31 11:38:00

Αποκάλυψη για τις ομάδες που θέλουν Ιμπραΐμοβιτς!

Αποκάλυψη για τις ομάδες που θέλουν Ιμπραΐμοβιτς!

Ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, προέβη σε δηλώσεις που αποκαλύπτουν πολλά για το μέλλον του Σουηδού άσου.

Ο Ζλάταν αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν και φυσικά η υπόθεσή του είναι σίγουρο πως θα εξελιχθεί σε σίριαλ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην "Gazzetta dello Sport", o Μίνο Ραϊόλα, αποκάλυψε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς θα συνεχίσει να παίζει για ακόμα πέντε χρόνια κι ενώ είναι ήδη 34 χρόνων, ότι η εξωπραγματική πρόταση από την Κίνα ισχύει, αλλά και ότι υπάρχουν προτάσεις από όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, εκτός της Σίτι.

«Έχει μπροστά του ακόμα πέντε γεμάτες σεζόν. Πραγματικά είναι ένας υπεράνθρωπος. Κανείς δεν μπορεί να κάνει αυτά που κάνει αυτός στην ηλικία του» σχολίασε ο μάνατζέρ του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίνο Ραϊόλα:

Για το που θα πάει ο Ζλάταν την επόμενη σεζόν: «Ακόμα δεν μπορεί να ανακοινωθεί κάτι, αλλά θα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση»

Για την πρόταση των 70 εκ. ευρώ από την Κίνα: «Δεν θα επιβεβαιώσω νούμερο, αλλά είναι μια σπουδαία πρόταση. Έχει προσφορές από κάθε μεριά του πλανήτη. Σε λίγο καιρό θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα».

Για τις προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ: «Έχει προτάσεις σχεδόν από όλες τις μεγάλες ομάδες στην Αγγλία, εκτός από τη Μάντσεστερ Σίτι που είναι προπονητής ο Γκουαρντιόλα».

Για το αν έχει προτάσεις από Ιταλία: «Φυσικά και έχει. Η Ίντερ έχει κάνει πρόταση, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποια είναι τα σχέδια του Τοχίρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags