Facebook Pixel Ρεάλ ή Άρσεναλ πάει ο Φορτούνης με 20 εκατομμύρια!
| 2016-03-31 11:15:00

Ρεάλ ή Άρσεναλ πάει ο Φορτούνης με 20 εκατομμύρια!

Ρεάλ ή Άρσεναλ πάει ο Φορτούνης με 20 εκατομμύρια!

Ποιος Ίσκο και ποιος Οζίλ; Ο Αλέφαντος αποθεώνει τον Έλληνα άσο και τον "στέλνει" σε top ευρωπαϊκή ομάδα! Τρομερό ξέσπασμα για τον «καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου»!

Με ρωτάει ο Σινάνογλου δύο θέματα. Το ένα είναι για μία ενδεχόμενη πώληση Φορτούνη και το άλλο είναι αυτά που κάνει ο Κοντονής.

Τον Φορτούνη με πόσα εκατομμύρια θα τον πούλαγα; Με 20 εκ.ευρώ, αφού πούλησες με 15 τον Μανωλά και τον Μήτρογλου. Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, εγώ σας το λέω και μη σας φανεί παράξενο, μπορεί να είναι και στο ρόστερ της Ρεάλ και στο ρόστερ της Άρσεναλ και στο ρόστερ της Μάντεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Ίσκο, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον Οζίλ! Διότι πέρα από την μπάλα που ξέρει, έχει ένα μεγάλο όπλο που δεν έχουν αυτοί: Την ταχύτητα. Αν σπριντάρει ο Οζίλ με τον Φορτούνη, ο Φορτούνης θα τον αφήσει πίσω. Τη βλέπω την Άρσεναλ, σιγά τον Οζίλ. Και από τον Όσκαρ στην Τσέλσι δεν έχει να ζηλέψει.

Κοίτα Φορτούνη μην πας σε καμία μικρή ομάδα στην Ευρώπη. Αν είναι να φύγεις από τον Ολυμπιακό, κάνε το μόνο για πολύ μεγάλη ομάδα, έστω αργότερα. Όχι σε Φούλαμ και σε Ρόμα.

Πάμε τώρα στον Κοντονή. Τον καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου κατά την κρίση μου. Μιλάμε για γελοιότητες που δεν ξανάγιναν. Κάνει επεισόδια ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και καταργεί το Κύπελλο ο Κοντονής. Γιατί; Διότι έτσι θέλει ο Κοντονής! Και τώρα πάει να μας τιμωρήσει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μας ξηλώσει η ΦΙΦΑ την Εθνική, να βγει ο Ολυμπιακός εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, να βγουν οι άλλες μας ομάδες εκτός Γιουρόπα Λιγκ. Γιατί; Επειδή το θέλει ο Κοντονής!

Μιλάμε ότι αν τιμωρηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτοί θα πάνε σε εκλογές και δε θα βρουν την ψήφο τους. Δεν μας τα είχε πει αυτά ο Κοντονής πριν γίνουνε οι εκλογές να ξέρουμε να μην ψηφίσουμε. Δεν μας τα είχε πει ο Τσίπρας αυτά.

Πολύ τον κράτησες στη θέση του κύριε Τσίπρα, απέτυχε παταγωδώς και μας πάει στο γκρεμό, κοντεύει να διαλύσει όλο το ποδόσφαιρο -και την ευθύνη πλέον θα την έχεις εσύ.

Οι ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν που δεν φταίνε σε τίποτα, οι εργαζόμενοι στις ομάδες, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, θα χάσουν τις δουλειές τους. Δηλαδή εσείς του ΣΥΡΙΖΑ μισείτε οτιδήποτε ιδιωτικό και θέλετε να τα τσεκουρώσετε όλα σαν τις συντάξεις;

Θέλετε να κάνετε ερασιτεχνικό το ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο πόθος σας; Μάθετε λοιπόν ότι και στο ερασιτεχνικό πέφτει ξύλο και στο ερασιτεχνικό τα χωριά πλακώνονται.

Ο Κοντονής θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος εχθρός του ποδοσφαίρου. Βάλτε τον σε άλλο υπουργείο, οτιδήποτε να μην έχει σχέση με μπάλα, κάνει ποδοσφαιρικά "εγκλήματα".

Θέλει να φαίνεται ο ίδιος και τα κάνει αυτά για την προβολή; Για να τον έχουνε τα ΜΜΕ κάθε μέρα; Έχει άλλα κίνητρα και τα κάνει αυτά; Δεν ξέρω. Εκείνο που ξέρω είναι ότι μέσα στη μιζέρια μας, τη φτώχεια μας, τα προβλήματά μας, βρήκαμε κι έναν Κοντονή να θέλει να μας στερήσει τον Ολυμπιακό από το Τσάμπιονς Λιγκ, τις άλλες ομάδες από το Γιουρόπα, την Εθνική από την Ευρώπη, και να μας κάνει να μη βλέπουμε σε αυτή τη χώρα ούτε μπάλα!

Ο Ολυμπιακός κύριε Κοντονή είναι κόσμημα, έπαιξε όλα τα ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και δεν έπεσε ούτε μπουκαλάκι. Τα επεισόδια τα έχει κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά και πάλι ήταν κακή η απόφασή σας να κλείσετε τη ΘΥΡΑ 13, ποιος είσαι εσύ που κλείνεις θύρες, αναβάλεις αγώνες, καταργείς Κύπελλα, πας να πετάξεις έξω από την Ευρώπη τις ελληνικές ομάδες; Τι σχέση έχεις εσύ με το ποδόσφαιρο, είσαι χθεσινός, ποδοσφαιρικά είσαι τελείως χθεσινός!

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags