Facebook Pixel "Το μέγεθος του Ολυμπιακού με έφερε στην Ελλάδα"
| 2016-04-02 20:48:00

"Το μέγεθος του Ολυμπιακού με έφερε στην Ελλάδα"

"Το μέγεθος του Ολυμπιακού με έφερε στην Ελλάδα"

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού σε δηλώσεις στο "fichajes.com" τόνισε πως το γεγονός οτι οι ερυθρόλευκοι είναι "μεγάλο κι αναγνωρισμένο όνομα στην Ευρώπη" τον οδήγησαν να έρθει στην ομάδα

Το όνομα και η φήμη που έχει αποκτήσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε το περασμένο καλοκαίρι και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Αυτό επεσήμανε ο Φελίπε Πάρντο μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα στην οποία αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις του από την πρώτη του σεζόν ως παίκτης των ερυθρόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πάρντο στην ιστοσελίδα fichajes.com:

Για την εφετινή σεζόν:

«Είναι μία πολύ καλή σεζόν. Το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν ότι έπαιξα στο Champions League και πήγα τόσο καλά. Αυτό ήταν που ήθελα και αυτό έκανα. Εάν υπάρχει μία λέξη για να περιγράψω την σεζόν, για να κάνω την αποτίμησή της θα έλεγα εξαιρετική. Το να γίνεις πρωταθλητής δεν είναι κάτι που το πετυχαίνεις κάθε μέρα».

Για την πρώτη του σεζόν ως παίκτης του Ολυμπιακού:

«Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι τρομεροί. Εξαιρετικοί και διαφορετικοί. Τους συγκρίνω μόνο με αυτούς σε Κολομβία και Αργεντινή, γιατί και εκεί οι οπαδοί είναι μέσα στην χαρά, την ευφορία για το παιχνίδι και στηρίζουν πολύ τις ομάδες τους. Οι άνθρωποι εδώ ζητούν πάρα πολλά από τους παίκτες και τους δείχνουν όμως και πολύ αγάπη και μεγάλη εκτίμηση. Όταν βγαίνω στον δρόμο είναι πολύ φιλικός ο κόσμος και μου δείχνει την αγάπη του και τα αισθήματά του. Μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες και αυτόγραφα. Αυτή είναι η αξία της παρουσίας μου. Είναι ότι πιο πολύτιμο έχω αποκομίσει εδώ».

Για το πώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον έχουν δεχθεί στην ομάδα τους:

«Οι οπαδοί είναι πολύ χαρούμενοι. Εκτός από τον τίτλο κερδίσαμε και τον Παναθηναϊκό, που ήταν πολύ σημαντικό και μας έδωσε και τεράστια χαρά. Είναι το ματς που χαρακτηρίζεται και είναι το πιο σημαντικό στην Αθήνα και την Ελλάδα. Ένα μεγάλο ντέρμπι και η νίκη μας είχε πολύ μεγάλη σημασία. Είναι το παιχνίδι για το οποίο ζουν και αναπνέουν οι φίλαθλοι».

Για το «κλειδί» του φετινού τίτλου:

«Μία ομάδα που έχει σεβασμό, απόλυτο σεβασμό για ότι κάνει και τα δίνει όλα είναι ομάδα που μπορεί να πετύχει. Στις προπονήσεις ήμασταν σαν μία μεγάλη οικογένεια και το ίδιο στο γήπεδο. Το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα το αποτυπώναμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για το ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό:

«Αυτό που με έφερε τελικά στην Ελλάδα ήταν η ομάδα. Το μέγεθος του Ολυμπιακού. Μεγάλο όνομα και αναγνωρισμένο στην Ευρώπη. Το ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να μην προκαλεί αίσθηση σε πολλούς, όμως ο Ολυμπιακός πάντα κάνει καλές χρονιές στην Ευρώπη. Και στο Champions και στο Europa League. Η Ευρώπη πάντα παίζει μεγάλο ρόλο. Ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να κάνει καλά πράγματα στο Champions League και εγώ ήθελα να είμαι ένα κομμάτι του. Το να είμαι στην πρώτη μου χρονιά στο Champions League ήταν κάτι πολύ καλό και σημαντικό. Σου δίνεται μία μοναδική ευκαιρία. Στην Αθήνα με μνημονεύουν και με θυμούνται για όσα έκανα, όπως και για την υπόλοιπη ομάδα. Στο πρωτάθλημα δεν προσέφερα όσα πραγματικά θα ήθελα και θα μπορούσα. Είχα δύο τραυματισμούς και έμεινα κάποιο διάστημα έξω. Αυτό με έκανε να χάσω και ματς και ρυθμό ενώ έχασα και τους αγώνες στο Europa».

Για την εμφάνισή του στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League:

«Ήταν κάτι το φανταστικό. Καταπληκτικό για όλους. Και για μένα προσωπικά. Ήρθα από τον πάγκο και έδωσα τη νίκη, κάτι που πραγματικά δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόταν. Ήταν κάτι που με εξίταρε και μου έδωσε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags