Facebook Pixel Επεισόδια πριν από το Ιωνικός-Ιάλυσος!
| 2016-04-03 17:03:00

Επεισόδια πριν από το Ιωνικός-Ιάλυσος!

Επεισόδια πριν από το Ιωνικός-Ιάλυσος!

Μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ, σε άλλο ένα εκτός έδρας ματς του Ιάλυσου έγιναν έκτροπα, αυτή τη φορά πριν από το ματς με τον Ιωνικό, σύμφωνα τουλάχιστον μετα όσα καταγγέλλει η ομάδα της Ρόδου

Πιο συγκεκριμένα παίκτες των δύο ομάδων οι οποίοι βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνουν ζέσταμα, ήρθαν στα χέρια κάτι που είχε σαν συνέπεια να υπάρξει αρκετό... ξύλο.

Στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλη ένταση και με οπαδούς του Ιωνικού, αλλά και ανθρώπους των Πειραιωτών, με την κατάσταση να εκτονώνεται λίγα λεπτά αργότερα.

Παράλληλα θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό, πήρε και ο Ιάλυσος μέσω ανάρτησης στην σελίδα του στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα πριν από λίγο στο γήπεδο του Ιωνικού. Κατά την είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κάνουν ζέσταμα οι παίκτες του Ιωνικού που ήδη ήταν στον αγωνιστικό χώρο και με τη βοήθεια μπράβων πήραν τις μπάλες από τους παίκτες μας ώστε να μην μπορέσουν να κάνουν ζέσταμα και στην συνέχεια ποδοσφαιριστές και μπράβοι ξυλοκόπησαν τους παίκτες μας με μπουνιές και κλωτσιές... ενώ δεν σταμάτησαν ούτε όταν κάποιοι από αυτούς βρέθηκαν στο έδαφος!!! Υπάρχουν παίκτες μας που έχουν ματώσει στα μάτια και άλλοι στα χείλη ενώ κάποιων άλλων σκίστηκαν και οι στολές τους. Εικόνες ζούγκλας και τρομοκρατίας επικρατούν αυτή τη στιγμή στο γήπεδο του Ιωνικού!!!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags