ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ή Ολυμπιακός; Και οι τρεις αυτές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος κάνει τρομερή σεζόν με τον Πανιώνιο και σήμερα… καθάρισε μόνος του με δύο γκολ και τον ΠΑΟΚ!

Θυμίζουμε, πως τον ερχόμενο Ιούνιο ο νεαρός άσος αποκτά το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί και να συνάψει συμφωνία μαζί της, καθώς το υπάρχον συμβόλαιο με τον Πανιώνιο εκπνέει τον Ιανουάριο του 2017. Αυτό λοιπόν, του δίνει και το… δικαίωμα, να διαλέξει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει και ουσιαστικά να «πιέσει» αν θέλουν τους Νεοσμυρνιώτες, να τον δώσουν εκεί που επιθυμεί, καθώς αν δεν το κάνουν το καλοκαίρι, τότε αυτός θα μπορεί να πάει τζάμπα, τον Γενάρη.

Ωστόσο, ο Μπακασέτας με δηλώσεις του μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ εξέπληξε τους πάντες και ξεκαθάρισε πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο για τη μεταγραφή του, έχει ο Πανιώνιος. «Δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου. Η ομάδα μου έχει τον πρώτο λόγο. Δεν πρόκειται να φύγω αν δεν ικανοποιηθεί ο σύλλογος. Είναι τιμητικό, πάντως, που μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα. Ο Πανιώνιος, όμως, έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Έχω έξι μήνες ακόμα εδώ. Εδώ παίζω, μόνο ο Πανιώνιος υπάρχει στο μυαλό μου».

Ουσιαστικά, με τη σημερινή του τοποθέτηση ο Μπακασέτας στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους και δείχνει πως δεν έχει σκοπό να μπει σε… παιχνίδια. Όποιος τον θέλει, θα πρέπει να μιλήσει με τον Πανιώνιο και φυσικά να πληρώσει για τον καλύτερο παίκτη της φετινής Σούπερ Λιγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΧΑΜΟΣ στα πλέι οφ, εκκρεμεί όμως και το -5 του ΠΑΟΚ